Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tvit dneva

Tvit dneva

” Leve vlade za časa svojega vladanja ne naredijo nič, zato, ko ne vladajo pritiskajo na desne, da naredijo čimveč… ker vedo, da ko se vrnejo spet ne bodo nič delali…”

Drži. Večina čivkanja je oslarija. Ogromno pa povedo o čivkarjih.

Kdja vam bo jasno, da so vsi ti levi in desni eno in isto sranje ter da obstajamo samo MI (drzavljani) in ONI (vlada)?!

A very creative and great idea, I think your idea will be implemented and invented many other ideas. paper io 2

Ne drži. Leve vlade naredijo nekaj. Kradejo. Zato pa pritiskajo na desne, ker zdaj ne morajo krasti.

V življenju sem se naučila marsičesa. Tudi tega, da samo delati ni dovolj. Delati je treba prave, pravične, poštene stvari.

Odgovor na objavo uporabnika
kdaj vam bo jasno, 02.10.2021 ob 10:47

Kdja vam bo jasno, da so vsi ti levi in desni eno in isto sranje ter da obstajamo samo MI (drzavljani) in ONI (vlada)?!

Menda je ta mi-oni ehho zgodovine, ko so Slovencem vladali tujci.

Men je bil pa tale všeč:

“Morate razumeti Hojsa. Tip živi v svetu v katerem je Požar novinar, Možina zgodovinar, Pirkovič pesnik, Jančič urednik, Janša pisatelj, Jelinčič prijatelj. V svetu v katerem je Pojbič lektor in Trump predsednik ZDA. Takšen okvir je temelj za resen odklon od realnosti”

NeDrži, 02.10.2021 ob 10:54

Ne drži. Leve vlade naredijo nekaj. Kradejo. Zato pa pritiskajo na desne, ker zdaj ne morajo krasti.

Haha, a desne pa ne kradejo? In desne vlade ne pritiskajo in ne buzerirajo levih vlad, ko ne morejo krasti?

Ne vem, kje zivis, ampak v Sloveniji ni nobene razlike!

res drži, 02.10.2021 ob 11:13

Menda je ta mi-oni ehho zgodovine, ko so Slovencem vladali tujci.

Zgodovina ali ne, ampak nase vlade nimajo nobenega obcutka pripadnosti in se do nas obnasajo, kot da smo tujci.

Tudi ta tvit je dober

” moja velika želja je.. da bi v bližnji prihodnosti človeštvo vsaj toliko napredovalo,da nihče nikoli več ne bi kihnil v rokav…ampak bi vsi uporabljali robce!”

Isti avtor

” a laptop je PC?tolk da vem..k me sprašujejo če mam PC.”

EHO efekt

TISTI isti isti

kdaj vam bo jasno, 02.10.2021 ob 11:32

Zgodovina ali ne, ampak nase vlade nimajo nobenega obcutka pripadnosti in se do nas obnasajo, kot da smo tujci.

Redko kateri človek se ne spremeni, ko pride na višji položaj, poistoveti se s funkcijo.

Replika541, 02.10.2021 ob 11:28

Men je bil pa tale všeč:

“Morate razumeti Hojsa. Tip živi v svetu v katerem je Požar novinar, Možina zgodovinar, Pirkovič pesnik, Jančič urednik, Janša pisatelj, Jelinčič prijatelj. V svetu v katerem je Pojbič lektor in Trump predsednik ZDA. Takšen okvir je temelj za resen odklon od realnosti”

dobra, pa še počivlška bi treba nekam uturat, ker on njemu in pacientu omogoča življenje v tem svetu.

Popay npr, 02.10.2021 ob 13:19

dobra, pa še počivlška bi treba nekam uturat, ker on njemu in pacientu omogoča življenje v tem svetu.

svet kjer je počivalšek poštenjak

wd40a148, 02.10.2021 ob 14:21

svet kjer je počivalšek poštenjak

Počivalšek poštenjak, Pokljukar strokovnjak, Jelinčič vzor pridnosti in delavnosti…lahko naštevamo do nezavesti. Večje zbirke komedijantov ne najdeš nikjer.

Mi da kdomprimer ministra te vlade, ki solidno opravlja svojo funkcijo?

Minister brez listnice, ker krade iz tujih? Pozabili smo na vzor inteligence polhek ki skrbi za varnost privat ima pa hitlerjugend na komandi, pa tonin, ki skrbi za obrambo…

pa to se šale pišejo same…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close