TV SLO na netu
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › TV SLO na netu
Živjo!
Zanima me, če so dokumentarne oddaje, ki so bile na TV SLO kje na netu?
Pred tedni je bila oddaja o zanesljivosti shranjevanja podatkov na elektronske medije, težavah o branju le teh čez leta..
Jo je morda kdo gledal?? Veste, kako si jo ponovno ogledati??
Vsem hvala za odgovore Edi
Seveda so:
Za predvajanje oddaj iz arhiva TV in RA Slovenija moraš namestiti Real Player. V arhivu je kar nekaj koristnih in zanimivih oddaj, ki si jih zamudniki lahko ogledamo kasneje ali celo posnamemo na disk.
RTV-slo kupi licence tujih dokumentarcev le za predvajanje na klasicen način, ne pa tudi za predvajanje in arhiviranje na internetu.
Kljub temu je v arhivu kar nekaj zanimivih dokumentarnih oddaj, tudi slovenske niso odveč.
Vem da so slovenske. Te od arhiviranja podatkov nisem gledal, tako da nevem ali je slovenska ali ni. Sem predval, da je Edii ze pregledal tisto stran, zato sem mu dal tak odgovor.
lp
Zelo zanimiva oddaja, a na tvojo žalost (ker je ne boš našel na netu) ni bila slovenska.
raglja
Tajfun mene pa zanima kkao ti to nadisk arhiviraš, včas je blo easy zdej pa majo neko zaščito in ne gre več tko. Kkšen nasvet
Flash get ima v resnici nekaj spywareja, a se ga da počistit z ad-aware.
lp
Reglja, se morda spomneš (delčka) naslova oddaje, termina…??
asf
Forum je zaprt za komentiranje.