Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TV programi in dekoder

TV programi in dekoder

A to pišeš kot samski ali kot vezan ? :))))[/quote]
To si ogledam kot samski ali kot vezan. Mislim, da Aleksandi pa to tud ni pomembno. Ona bi tako rada samo filme gledala.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz bi ti to naredil brezplačno….:)

Jaz imam tudi nekaj takega….

Kaj pa, če namesto diska vtakneš USB ključ ? Takrat pa predvaja ?[/quote]

to je pa predvajal včeri pol, sam po ključu ni nič ropotalo, prej po eksternem pa tko k da neki preskakuje

Ma kaj pa vem. Jaz nimam nobenga predvajalnika. Vse gledam preko PC-ja, tam vse dela, vedno. Dvd player imam, samo da prah ne pade direkt na regal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A to pišeš kot samski ali kot vezan ? :))))[/quote]
To si ogledam kot samski ali kot vezan. Mislim, da Aleksandi pa to tud ni pomembno. Ona bi tako rada samo filme gledala.[/quote]

tko ja, midva pa sva zdej kompatibilna 🙂

Jaz bi ti to naredil brezplačno….:)

Jaz imam tudi nekaj takega….

Kaj pa, če namesto diska vtakneš USB ključ ? Takrat pa predvaja ?[/quote]

to je pa predvajal včeri pol, sam po ključu ni nič ropotalo, prej po eksternem pa tko k da neki preskakuje[/quote]
Tisto preskakovanje pomeni, da išče filme, pa ne najde.

Jaz bi še enkrat formatiral disk v FAT načinu in na novo naložil par filmov.

to je pa predvajal včeri pol, sam po ključu ni nič ropotalo, prej po eksternem pa tko k da neki preskakuje[/quote]
Tisto preskakovanje pomeni, da išče filme, pa ne najde.

Jaz bi še enkrat formatiral disk v FAT načinu in na novo naložil par filmov.[/quote]

tut glasbe ne najde, niti slik, sploh diska ne zazna – na ekranu mi kot opcijo ponuja samo dvd enoto predvajalnika

Ok, zdej ste me pa čisto zmešali…:) :).
Najbrž bo res krivo to, da nekaj ne dela….ali tv ali antena. Sem pa iz Gorice če pride kdo pogledat. 🙂

Samo za hec prekopiraj, kar imaš na disku na rač. potem pa formatiraj disk in naloži nekaj gor. Pa še enkrat probaj. Ali pa, če ti kdo posodi disk, da probaš.
Če ne bo delalo, pa je zgleda spet “kriv” predvajalnik. Kot ponavadi. Samo, če večkrat crkuje ista stvar, potem je krivo še kaj drugega v njem.

Zdaj ne vem, če še oddajajo kakšen analogni signal, vendar bi lahko konektor od antene vzela iz dekoderja in ga dala direkt v TV. Če bi kaj sprejela, potem bi to pomenilo, da je antena OK.

Drugače pa si kar daleč od mene….

hvala robi in marko – prijazna fanta sta :)))))

Ta pravi moški mora biti tehničar…Vsaj Katenjka tako pravi. 🙂
[/quote]
Pa ok kaj je zdaj pravi moški… kaj pa vem… Sem samo napisala, da bi jaz raje bila z nekom, s katerim bi si bila študijsko blizu no. Kaj a naj bom s kakim antropologom, komunikologom, pedagagom… da mi bo od jutra do večera govoril, kako je pri meni intuicija latentno izražena 🙂 🙂
Ok no… bi šlo, če zna napisat kako vrstico kode… aja saj res, kje je zdaj Matjažko? Mogoče, da me intuicija spet vara…mislim da je jezen na mene, ko moje poste ignorira…?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka

Katenjka, ne toliko na pamet, ne vidiš, da ti ugibanje škoduje, saj o tem sva se že pogovarjala… hehe Saj mene lahko vtakneš v vsako področje, a ne? 😀

Ne, to te muči odtegnitveni sindrom na moje replike in pozornost, ki ga velikodušno delim med vsa dekleta. Ne morem se zdaj tebi bolj posvečat kot drugim, bodo ljubosumne, saj veš, kakšne ste!? phaha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj nisem nič ugibala, kaj si ti. Ti si napačne sklepe delal o meni, (priimek, faks)

Saj bi ti še verjela, če ne bi tako sfalil z odgovorom 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka

En trapast moški, kaj pa drugega. Čudno, da nisi prišla že prej do tega sklepa. 😀

Ločiš med sklepom in med golim uganjanjem? Kako naj poznam tvoj priimek!? Iz kavne usedline? 😀 Faks ne, ampak poznavanja matematike+fizike je bilo očitno. Menda je tudi Robi kvantni fizik, ker kar nekaj znaj iz tega področja :D, škoda da je poročen, pa še zraven je tehničen tip, pa samo enih 15-20 let starejši od tebe. :)))

Matjazko…Spet ugibaš…:)
Nisem poročen, pa tako star tudi ne….Razen, če ima Katenjka 20 let.

Matjazko…Spet ugibaš…:)
Nisem poročen, pa tako star tudi ne….Razen, če ima Katenjka 20 let.[/quote]

Star, kje pa, kako star, če te potem še slabo desetletje čaka do abrahama. 😀

Robi in zakaj nisi poročen? A pol živiš v grehu? Pa veš, da je bog pravičen sodnik, ki dobro plačuje in hudo kaznuje…? Zakaj se ne poročiš, saj to je samo papir, ne ketna okrog vratu, je pa vseeno možnost za v nebesa…
No jaz pa…nimam več 20 let, sem že med tisto kritično populacijo, ko je z vsakim letom manj možnosti srečat koga menda normalnega, no saj veste, možnosti je vedno manj, ker so družinski tipi že vsi poparčkani, ali kako si ti tisto tako poetično pisal matjažko, da si bil potem tako pohvaljen,če se prav spomnim, od Ronke. Pa še razočarana sem in moram delat na sebi, pa ne vem, kje in kako začet, ker včasih se mam prav fajn… no včasih pa mije res bad no… ne vem, al je to bipolarna motnja ali kaj.

Kaj je s tem abrahamom no? Kaj ste mu res tako blizu ali kaj? Pa tisto v kontekstu očetovstva… Kaj mama tvojega otroka je že rojena ali ne še…?
Pa tudi ne razumem čisto, kot da se takrat življenje konča ali začne za vas?

Pa saj včasih že vse moje analize kažejo na to, potem pa spet znaš zavesti s kakim dobrim odgovorom in potem se ti cela jata perutnine tu klanja, ti pa si menda malo zvišuješ samozavest… saj toliko je pa spet nimaš…ali pač?

Misliš ali veš 🙂 🙂
Aja itak da ločim med sklepom in ugibanjem… jaz sem itak sposobna samo (napačno) sklepat 🙂 🙂

Katenjka

Zdaj si pa prešaltala iz ženske intuicije na analize, pa če ti že z intuicijo ni dobro šlo. 😀

Samo dva petelina sva, pa toliko kur vas je! 1x Robiju kakšna počene, drugič spet meni. hehe 😀
Čakaj malo, Marko in Spider sta še tu, samo ta ne znata zakikirikat, da bi perje frčalo. 🙂

Pameti? Čisto dovolj za domače potrebe. Ti tudi? 😀

Poskusi z moško intuicijo!

Mišljene so bile empirične analize ne teoretične, (intuicija pa itak odpade) A sem spet sfalila?

Samozavesti nimaš, res je nimaš ti ej 🙂 🙂

Ja ne morem no, če je nima niti v osnovi.

Katenjka

ej, ti, jou, jou, ej, kaj dogaja?

Kaj so zdaj to neke osebne analize? Sem zanimiv objekt?/subjekt? poučevanja? Pa da nisi ti zgrešila poklic? 😀 S kristalne kugle bi lahko čitala? 😀

hehe, itak da nimaš…

Ti veš tolko o mojem poklicu kot vem jaz o tvojem, mislim celo, da vem jaz več. Zanimiv pa po moje si dosti manj kot se delaš. Delaš se pa, ja. (Pa saj to veš)

Ja ne saj je ne pogrešam. Kaj naj z nečim, kar je bog dal vam apriori manj kot nam 🙂 🙂
Dobro, drugo je, kaj si vi domišljate…

Ah, spet analize. Katenjka, ne toliko na pamet, za to so knjige. 🙂

Ah, spet analize. Katenjka, ne toliko na pamet, za to so knjige. :)[/quote]
Aja? A si napisal kako knjigo o sebi? Tako kot jo piše Sadni zdaj tu v dveh letih 🙂 🙂

Ah, spet analize. Katenjka, ne toliko na pamet, za to so knjige. :)[/quote]
Aja? A si napisal kako knjigo o sebi? Tako kot jo piše Sadni zdaj tu v dveh letih 🙂 :)[/quote]

Vem, da čakaš kot sestradan pes na kost, da ti navržem kakšen drobtinice iz zasebnega življenja. Nič ne bo, naj trpi tvoja radovednost v peklenskih mukah, naj se zvija v žgočem ognju. 😀

Aja? A si napisal kako knjigo o sebi? Tako kot jo piše Sadni zdaj tu v dveh letih 🙂 :)[/quote]

Vem, da čakaš kot sestradan pes na kost, da ti navržem kakšen drobtinice iz zasebnega življenja. Nič ne bo, naj trpi tvoja radovednost v peklenskih mukah, naj se zvija v žgočem ognju. :D[/quote]
Pa daj zakaj si tako neumen no…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close