tv odaje – tim malzer
TV – kuharske oddaje
Ker je na tv kar nekaj kuharskih oddaj me zanima katere spremljate.
Jaz rada gledam Vox in njihove odaje o kuhanju, sploh pa to zadnjo Perfecte dinner. Prav zanimivo je opazovat konec ko se ocenjujejo…
Prav tako gledam Tima Malzerja in imam tudi že njegove kuharske pripomočke (nož, prijemalko, ribežen in knjigo).
Je pa še ena odaja ki je na programu ZDF ob petkih zvečer, ko kuhajo najboljši nemški kuharji in sicer 5 hodni meni v eni uri, vsak izmed njih pa je zadolžen za pripravo ene jedi
Tim Malzer je zakon, čeprav še vedno najbolj “ljubim” Hestona Blumenthala:)) Le da on je posnel samo šest oddaj, ki so bile že dolgo tega predvajane na Discoveryju.
Na RAI uno je tud ena zelo dobra oddaja, v bistvu Kuharski dvoboj, vsak dan ob 12ih. Je pa malce drugače zasnovana kot je bila naša. In moram rečt marsikatero dobro idejo, sploh glede izgleda, sem pobrala od njih, pa nimam pojma o italijanščini. In všeč mi je, da uporabljajo zanimive surovine, ki jih gledaš na polici, pa ne veš kaj bi z njimi, če bi jih kupil. Voditeljica je zelo simpatična:))
LP Barb
hehe, das Perfekte Dinner je zakon :))
maš take, ki bodo šli v skrajnost v eno smer, pa take, ki bodo vrgli cvetačo v slano vodo in jo na koncu zmečkali z vilicami :)) pa je tu cvetačna juha.
drugače pa gledam včasih po RTL-u v soboto Jamia Oliverja, da malo cedim sline, tisti italjan na PoPu pa mi ni najbolj všeč, pa seveda Mälzerja, ja, njega še najbolj pogosto. Všeč mi je, ker naredi vse tako na hitro in enostavno. Seveda priprav pred tem ne vidimo;), ko pa sem morala gledat Anjo v TLP-ju, kako se je mučila za kuharsko knjigo, pa me je kar minilo.
Forum je zaprt za komentiranje.