Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TV nima slike zvoka

TV nima slike zvoka

Televizor nima ne slike, ne zvoka. Samo lučko, da je prižgan. Star je 4 do 5 let, Philips. Kaj bi bilo lahko narobe?

Potegni vtič iz vtičnice, počakaj pol minute in ga znova vtakni v elektriko.
Včasih se tako resetira.

To je Smart TV. Noče predvajat sranja, ki je na programu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ne pomaga.

Potem pa ga pelji na servis ali pa novega kupi , danes pač ne drži nič dolgo.
Naslednjič pa drugo firmo kupi naš lcd tv samsung je star že 9 let pa še vedno dela nikoli pokvarjen vendar zadnje leto se več res dosti ne gleda smo za dnevno kupili večji tv lg.

Pred servisom (sploh pa menjavo) bi preverila naslednje:
– baterije v daljincu
– ponesreči ugasnjena tista TV škatla (box ali kako se ji reče)
– slab stik tipk na daljincu: s komandami na TVju preveri če dela brez daljinca
– je kdo vmes kaj priklapljal/preklapljal npr PS in je zamenjan npr HDMI vhod
– kabli med boxom in TVjem
– google: vtipkaj model TVja in da ne dela: skoraj sigurno se bo še kak nasvet našel
in zadnja: klic na servis:)

Vse prečekirano. Izključeno, vse ponovno vključeno. Bi se dalo popravit, a za previsoko ceno proti novemu, zato sem kupila nov televizor. Ista firma. Napaka? Ne vem. Upam, da bo ta dlje zdržal.

Vse prečekirano. Izključeno, vse ponovno vključeno. Bi se dalo popravit, a za previsoko ceno proti novemu, zato sem kupila nov televizor. Ista firma. Napaka? Ne vem. Upam, da bo ta dlje zdržal.
[/quote]

Kaj so na servisu rekli, za kakšno napako gre?
Zakaj bi bila napaka, če si kupila isto firmo, kot si jo imela do sedaj? Zaradi enega TV še ne pomeni, da je cela firma zanič;)

Predno kupiš novega se prepričaj ali se televizor da popraviti in po nepotrebnem ne uničuješ okolja. Poišči servis, ki vam prej brezplačno pregleda in oceni strošek popravila.

Enako se je zgodilo meni , televizor je bil za na odpad.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close