Najdi forum

Kupili smo tv kartico.Sedaj pa imamo problem.Ne moremo uzpostaviti zvoka.Slika je prav tako dela txt samo zvoka ni.Je mogoče kartica zanič ali pa ne znamo postaviti.Mi ve kdo povedat.Hvala vsem,ki se boste potrudili za odgovor,seveda če ga veste.

Imel sem iste težave, moral sem natančno sledit navodilom pri inst. kartice, naložit celo neko datoteko za win in na novo gonilnik za zvok, bolj natančno se postopka ne spomnim,

Matjaž22 hvala.Drugače pa imamo kartico,WinFast tv 2000 xp global.Mi lahko še kdo kaj svetuje.

Lahko najprej poizkusiš s splošnimi nastavitvami.

Če dvakrat klikneš na tisti zvočnik ob uri desno spodaj, se ti odpre nastavitveno okence. Mal prečekiraj tam, da nimaš kaj izklopljeno oziroma da ni kje na “Mute” kaka kljukica… so tam še dodatne nastavitve…

Kot pri vseh nastavitvah pa seveda tudi tu velja, da… lahko tudi še kaj “pokvariš”, tako da… malo si zapomni, kaj kje počneš 😉

pa… so pravilno povezani kabli? Poglej navodila in preveri, če je pravi kabel na pravem mestu. Ponavadi ( ne vem za tvojega) je zunanja povezava iz tv kartice na zvočno kartico s priloženim kablčkom.

In.. bolj natančno ko opišeš svoj problem, lažje dobiš kak uporaben nasvet . Tako na daleč in na prbližno ugibat ima pa le svoje male možnosti uspeha

Pa ne pozabi na nastavitvah zvočne kartice omogočit line-in.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pri nekaterih karticah je potrebno z zunanjim kablom povezati TV tuner kartico z zvočno. Včasih je to možno povezati tudi znotraj računalnika, odvisno od modela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close