Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija TV je crknil – kaj pa zdaj??

TV je crknil – kaj pa zdaj??

Nam je skurilo modem od siola in nam ne dela TV, telfon in internet, ker imamo siol trio.

Sem prijavila napako, so rekli, da pridejo zamenjat brezplačno. OK. Ampak kdaj?? Kakšne izkušnje imate kej? So rekli, da imajo povečano zahtevo po zamenjavi, zgleda da je povsod treskalo in kurilo modeme.

Sex, je rešitev za dolge večere!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

kaj si poročilo poslala po golobu?

Jaz bi malomarnežem, ki med nevihto ne izklopijo modema, zaračunal trojno ceno za menjavo le tega!

to je pa siol… klasika… pri nekem drugem operaterju so če ne drugje po fb obvestili člane, da ker je čas neviht priporočajo, da pač, ko se pripravlja na nevihto vse naprave izklopijo iz električnega omrežja v izogib poškodbam zaradi udarov strele… sicer pa tudi brez obvestil logika govori, da če želiš imet naprave, ki so na elektriko obvarovane, jih po defaultu izključiš, ko jih ne uporabljaš….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Kaj, kaj pa zdaj?? Saj so rekli da pridejo, kaj hoces?? Se brezplacno bodo menjali. Kje je tu problem? Ne znas zivet brez televizije 1 dan ali kaj?? Pojdi v kiosk po soduku ali krizanke pa resuj. Mislim wtf, kaksni problemi…

Meni se je enkrat zgodilo podobno, modem crknil (ne sicer zaradi nevihte). Seveda odkrila šele v petek pozno popoldne, ko sem se vrnila domov. Klicala, a seveda da v petek niso prišli (servis ni 24/7, je le v normalnem del. času), obljubili, da takoj, ko lahko, a seveda šele naslednji teden (delavnik, pač). Nisem niti čakala da me pokličejo, sem še enkrat klicala v ponedeljek zjutraj, mal zatežila in še zahtevala zabeležek, da ni delalo, da mi bodo odbili od računa. Prišli v roku dveh ur. zadovoljna, le vikend je bil tisti, ki je zadevo zamaknil. Tudi sicer sem s storitvami zadovoljna, prijazni, kar se da na daljavo uredijo takoj.

Če ti niso povedali, kdaj pridejo, pokliči še enkrat in zahtevaj dan in uro (končno, nekdo bo moral biti doma).

Hvala vsem za odgovore, danes dopoldne so prišli in zamenjali modem. Brezplačno.

Sporočila nisem poslala po golobu:-) ampak, ne boš verjel “po golobu”, tudi v pisarni imam računalnik in internet.

Ja, en dan lahko zdržimo brez problema brez TV, težje je brez interneta, ker delamo tudi od doma za službo. Sexamo tudi dovolj, tudi kadar TV dela:-)

Kako izključimo modem ob nevihti, kadar nas ni doma med nevihto?

Da je crknilo, smo ugotovili v nedeljo zvečer, v ponedeljek nismo javili, ampak šele v torek zjutraj. V serdo so prišli – ok, smo zadovoljni.

So pa rekli, da je modem star in bi ga itak bilo potrebno zamenjati, tako da….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close