Tušmobil
Jaz imam skoz na mobitelovo omrežje, pa se mi minute iz paketa čist lepo upoštevajo, razen minute pridobljene z nakupom pa se res ne upoštevajo če imaš na mobitel. Pokritost čist ok, tuš mobil lovi celo na predelih, kjer niti mobitel ne. Tako da na nekaterih predelih kjer mobitel ne lovi prestavim na tušmobil pa je ok.
To drugače zaračunavajo? Resno? Ker jaz imam na mobitel naštiman, tako so mi svetovali…[/quote]
koliko kličeš in koliko imaš na mesec telefona?
kolikor jaz vem, se ti proste minute v paketu ne upoštevajo, če si v mobitelovem omrežju, ravno tako ne tiste proste minute, ki jih dobiš na računu.[/quote]
Kaj pa vem, koliko kličem. 🙂 Ne veliko. V glavnem, imam paket 10 in tudi plačam 10€. Se mi vse pokrije.
Zakaj ne? Ker sem glede na dosegljivost še vedno plačevala dokaj visoke račune. Bog ne daj, da sem potrebovala kak klic opraviti v avtu – znanstvena fantastika. V Ljubljani si moral obvezno imeti signal na Tušmobil, drugače si bil nedosegljiv – meni se je to vedno dogajalo, saj sem pozabila zamenjati operaterja, če sem pa imela na telefonu avtomastsko nastavitev operaterja, pa mi ni preklopilo med postajami oz. je kar naprej metalo ven. V glavnem, ne priporočam.
Pred Tušmobilom sem bila na Mobitelu, kjer je bilo vse, razen računov v redu.
Sedaj sem na Simobilu, ki pa mi slabo lovi v bloku oz. v stavbah, se moram dati s telefonom k zunanji steni pa je ok.
Zakaj ja? Ne vem.
Mi imamo en telefon Tušev, ampak predvsem zaradi pogojev paketa. Namenjen je namreč našim otrokom, ki so še premajhni za redno uporabo, a nam recimo 1x na mesec, ali celo manj, pride prav. Plačilo je namreč po porabi. In, ker telefon tako malo uporabljamo, tudi preplačniški paketi niso smiselni, saj najbrž niti 5 € ne bi porabili, če pa npr. v 3eh mesecih nič ne kličeš, pa ti pri predplačniških ukinejo tudi številko.
raglja
To drugače zaračunavajo? Resno? Ker jaz imam na mobitel naštiman, tako so mi svetovali…[/quote]
To ni res….zakupljene količine veljajo tut v Mobitelovem omrežju enako kot ko si v Tuševem…edino če maš paket TušmobilVesolje tam velja malo drugače 2010 minut velja samo v domačem omrežju a 210 minut velja pa v ostala omrežja…
Tko da tista ki je to napisala nima pravih podatkov al pa laže..
Forum je zaprt za komentiranje.