Tušmobil – izkušnje?
imam tušmobil že dve leti,sem ravno pred iztekom pogodbe,ki jo bom seveda podaljšala-samo paket si bom znižala-30evrov ki jih vsak mesec plačam,definitivno ne porabim.Kamorkoli v Sloveniji sem šla,povsod je lovilo (tudi v najbolj zakotnih vukojebinah).Signal mi lovi tudi v službeni garderobi,ki je dva šzuka pod zemljo;)))Samo enkrat se je en pritoževal,da mu odmeva v slušalki…
Joj, kok je to lepo slišat! Midva z možem sva na tušu od začetka, torej okrog 2, 5 let in na začetku je malo štekalo sedaj je pa ql! Midva sva full zadovoljna ker je to verjetno najcenejša varjanta naročnine. Ima ga še tast in tašča ter moja starša in brata pa so vsi zadovoljni, no ja, edino oče malo pojamra, pa se mi zdi da zato, ker sem posrednik za tušmobil, pa da me mal razburi ;)))
lp
imam tuš že dve leti, zdaj sme podaljšala in dali so mi 305 popust za dve leti, torej bom mesecno plačevala po 14 evrov in imela od tega 200 sms zastonj in tri ure pogovor zastonj…tega nikoli ne izkoristim, pa zaradi osla veliko govorim…ponavadi jih prav jaz kličem,d a ja do konca meseca ponucam vse kar plačujem.
če kje tuš nima signala, ga ima pa mobitel, saj gre tudi preko njihovega signala…tudi v tujini dobro vleče, se takoj preklopi na tuji signal in vse klapa. Jazs me s tušem tadovoljna!
Jaz pa nisem bila zadovoljna. Ko sem imela nastavljeno samodejno iskanje omrežja, me je dostikrat preklopilo na mobitel, če pa sem se pogovorjala po mobiju ravno tisti trenutek, je pa prekinilo zvezo. Dostikrat sem bila nedosegljiva, signal je bil v večjih mestih dober, tam ko sem jaz doma pa bolj slab. Boljša varianta je izbrati ročno omrežje. Na računih sem imela postavko prenos podatkov, čeprav nisem šla drugam kot na tuš portal. Zaračunavali so mi opomine, na številki za informacije so sami salabajzerji, eden tako pove, drug pove spet drugače pa spet ne veš nič. Od nezadovoljstva mi je začelo že presedati in sem presedlala na Simobil. Povem pa naj še to, da zaračunavajo razčenjen račun, ter da imajo obračunski interval 30/30, če si v omrežju Tušmobil(ročno nastavljen), če pa imaš izbrano ročno mobitel je pa obračunski interval 60/60(kar pomeni, da ti za vsak klic ošteva minuto). V praksi pomeni, če se menim minuto, mi bo odštelo minuto, če se bom menila minuto in sekundo, pa mi bo odštelo 2 minuti.,kar pomeni, da se tiste minute hitreje porabljajo.
Jaz imam predplačniški tušmobil in ne morem napolniti računa preko kode na tuš kartici. Na telefonu se izpiše sporočilo “Connection terminated by the network” in sem prepričan, da kodo pravilno pošiljam.
V Tušu se vsakič izmišljujejo. Enkrat imam premalo na računu, drugič jim ne dela, tretjič ni koda pravilna. mahhh
Kako naj napolnim račun preko tuš kode?
to pa ni kriv tušmobil da ma tvoj opareter drag klic v drugo mobilno omrežje cene pa so odvisne pri kerem si opareterju če si pri mobitelu je cena 0,16€ na minuto…vsa mobilna omrežja ki so v sloveniji.. Si.mobil pa ma od 0,10€ do 0,20€ odvisno od paketa …
Tak da je vse odvisno pri kerem oparaterju si ti..tko da tukaj Tušmobil nima nič…
Vse o tušmobilvesolje paketu najedeš tukaj na tej povezavi: http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=6
Forum je zaprt za komentiranje.