Najdi forum

TUŠMOBIL in paketi FREE

Celi vikend sem gledala jumbo plakate po Sloveniji in ni mi bilo jasno, kateri operater bo dal ven tako hude pakete, no danes pa le preberem da je to Tušmobil. Zakon! Štirje paketi da zadostijo potrebe vseh nas uporabnikov. Za tiste z najmanjšo porabo so pripravili paket FREE 5 za samo 5 € mesečne naročnine, najzahtevnejši uporabniki pa bomo navdušeni nad paketom FREE 40, ki prinaša praktično neomejeno uporabo vseh storitev, od klicev, sporočil sms in mms ter prenosa podatkov. Na trgu bodo paketi FREE 5 za 5 €, FREE 15 za 15 €, FREE 20 za 20 € IN FREE 40 za 40 €. Če pogledaš samo sliko razpredelnice s temi paketi, res zgleda neverjetno. Tole je nož v hrbet konkurenci…

Lepo si spesnila 🙂 Sem se že prestavil k Tušmobilu, takoj ko je Simobil napovedal velike podražitve. Ali lahko zamenjam paket iz Brezmejni v Free?

Se strinjam to bo hud udarec za konkurenco, ker paketi so res hudi. Normalno, da lahko zamenjaš paket in preideš na free, to je tudi po moje keč vseh teh paketov, ker ko bo folk tole videl, to skoraj ne moreš zavrniti. Jaz sem sedaj na Brezmejni in bom vzela paket free 20€. Pa tudi cene telefonov z novimi paketi so res nore!

To je pa to kar smo si uporabniki želeli. Free paketi so najcenejša izbira na trgu. Konkurenca pa nima odgovora, se sploh da narediti še bolj ugoden paket? Verjetno da ne. In potem če pogledaš še kakšne popuste ugotoviš da je vse to skoraj nemogoče. Jaz bom tudi zamenjala svoj paket Brezmejni 2000 in odšla na paket Free 20€. Po moje da bo dovolj na mesec 400min v ostala omrežja, toliko se pa ne pogovarjam. Glavno da je prenos podatkov pod neomejen. Hitrost pa itak prekaša vse ostale operaterje v Sloveniji.

Pojavile so se že primerjalne tabele med operaterji. Za 20 evrov res največ dobiš na Tušmobilu.
TABELA ZA PRIMERJAVO

Akcija pri Simobilu* velja samo do konca oktobra, pred tem se podraži tudi naročnina, akcija x2 pa se ukine. Z zeleno je obarvano đtisto kar prinaša največ. Zelo lepo prikazano za lažjo odločitev, da nas operaterji ne bodo nategovali!

Toliko o tem, da je prenos podatkov neomejen.

“V izogib dvomu se bo v vsakem primeru za preseganje običajne rabe prenosa
podatkov v omreţju Tušmobila v paketu FREE 40 štelo mesečno preseganje 5 GB
prenosa podatkov, v paketu FREE 20 pa 2 GB prenosa podatkov.”

Prenos podatkov je še vedno neomejen ko dosežeš 5GB se ti zniža samo hitrost prenos podatkov tam na 128kb/s tak da ne zavajaj če ne štekaš običajna prenos podatkov..če nekdo na velik prenaša in ko doseže mejo se mu samo s polne hitrosti zniža na minimum ..A dodatno se ne zaračuna..

In še nekaj ko kopiraš nekaj kopiraj vse:

vir: http://www.tusmobil.si/files/downloadDirect/615

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close