Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tus reklama no

Tus reklama no

Pa daj no,kaka je to tuseva reklama.
K tista od bepopa skace in plese po tusu no.
Ogabnoooooo

Nevem kaj so to zaene ciganske reklame. Najprej hofer, sedaj še tuš… katastrofa

Pogrešaaam Jureta Zrneca in njegove reklame za Tuš…
Men je Lado za Hofer top – me ne moti- se vidi,da je igralec tudi on in zna to tak izpeljat, da izgleda..
Tole za Tuš mi pa ni všeč. Tinkara mi je sicer top pa Luka tudi, ampak tale reklama je pa mimo.

Ta je med nastopom zadeta,če ne je pa prizadeta,bolj ko te gledaš bol se mi zdi tadrugo

Ta reklama je grozna. Prav vidi se kako so hoteli na hitro prekopirati Hofer. Meni je reklama od hofra super. Tista prejšnja mi je šla na živce, tale mi je pa super. Domiselno, novo, zabavno, dobro odigrano in odplesano. Tuševa je žal slaba kopija.

Ta tuševa reklama je tako ocitna kopija hoferjeve. Sram jih bodi da so to posneli. Menim da bodo s to reklamo izgubili stranke. :/

Uf, sem mislila, da je samo meni ta reklama grozna. Zoprn “jingle”, Tinkara deluje psihopatsko, tako ocem kot usesom neprijazno.

Postarana Tinkara s cvilečim glasom, posiljeno, narejeno, za bruhat! Velik minus!

Uj tinkara je ko zadeta.

Sploh na koncu ko gleda v kamero

Fujcifujc

Prav zagabili so se mi, res je obupna reklama. Tinkara – škilasta, z okroglimi zobmi. Joj, grozljivka. P Đurota s tistim “kava, turška prava” ne prenesem.

So mi pa vse Hoferjeve reklame zakon, bravo Lado!

Tuš ni več državni projekt, kot v času Mirkeca. Mnoge tuševe trgovine ob meji z Italijo, bodo v primeru ponovitve covid norije, primorane zapreti, saj ne zaslužijo, niti za burek.V življenju je potrebno imeti dolgoročno vizijo razvoja.

Odgovor na objavo uporabnika
grozno, 17.05.2021 ob 07:03

Ta reklama je grozna. Prav vidi se kako so hoteli na hitro prekopirati Hofer. Meni je reklama od hofra super. Tista prejšnja mi je šla na živce, tale mi je pa super. Domiselno, novo, zabavno, dobro odigrano in odplesano. Tuševa je žal slaba kopija.

Ta reklama je tudi meni obup..ni ne za gledat,ne za poslušat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close