tuš mobil, mal več prosim, hvala!
Imam naročnino pri mobitelu, seveda vem, da je najdražji ponudnik in vse bolj ko gledam vse te poceni cene pri tuš mobilu in tiste pogoje, se mi skoraj vse zdi kot neresnična pravljica.Plačam recimo20 evrov na mesec in imam določene minute pogovorov in sms zastonj…skratka toliko minut, da jih jaz v mesecu dni ne ponucam…
Okej, če grem k tušmobilu, vem, da gre moja mobitel cifra z menoj, ampak ni mi pa jasno, kaj zdaj, imam še kako vezo z mobitelom ali potem ne več…preko katere linije bo moj telefon delal, ima tušmobil svoje telefonske linije, tako kot jih ima mobitel?? Zdaj recimo je v mojem kraju, ker živim ob gozdu slab signal mobitela, kako pa je to pri tušu?? Nikjer nisem videla kake te “napeljave tuš” po sloveniji…zato tukaj res nimam pojma, preko kje jim potekajo te telefonske linije, kako so pokriti v SLo in kako ste zadovoljni vsi vi, ki ste recimo iz mobitela šli na tušmobil. Ste imeli prej mogoče slab signal doma in je zdaj boljsi, sploh za tiste me zanima, ki so kot jaz, da živijo v kaki kotlini ali ob gozdu in slično.
Hvala za pomoč. najprej bi rada vse to slišala od vas, šele nato od tuša, zato se obračam najprej semle.
kOLIKO je men znano – mož je projektant za bazne postaje – ima tuš mobil sklenjeno z mobitelom, da tam, kjer še nimajo svojih baznih postaj, grejo preko mobitela – upam, da sem si prav zapomnila, da ne preko kakšnega drugega oparaterja.
Sem pa slišala tudi to, da če se pelješ iz Ljuljane ven, kjer se preklopi iz tuš na mobitel, da ti prekine pogovor. Če je res ne vem.
Bo treba kakšnega vprašat, ki ima tušmobil.
V glavnem, če nimajo svoje bazne pšostaje, oddajajo preko drugega operaterja.
Poden od podna – vsaj meni. Na začetku, ko nam še niso povedali, da naj itak nastavimo v mobitelu operaterja – Mobitel, sem bila skoz nedosegljiva. Nimajo v ponudbi, da če si nedosegljiv, da ti potem pošljejo sms. Prej pri Mobitelu sem plačala vedno manj kot 20 eur(sicer s študentsko naročnino), pri Tušu še nisem plačala manj kot 30 eur (s paketom 20). Obračunavajo pa takole, da če govoriš 1 minuto in 1 sekundo, ti že obračunajo 1 minuto in pol…
Tudi jaz slab mesec na Tušmobilu, zadovoljna, ni težav s signalom (imam nastavljeno Mobitelovo omrežje), številko sem seveda obdržala, obljubljajo tudi sms z zgrešenimi klici – če imaš ugasnjen aparat.
Zelo rada govorim, zato vsake toliko preverim stanje minut *123# kliči in izpiše, koliko še imam na voljo. Malo samokontrole je seveda potrebno, sicer bi tudi moj račun narastel v višave.
Najbolj mi je všeč, da ne izbiram več, kam kličem – v vsa omrežja je enaka tarifa!!! Prej sem vedno hitro končala pogovor s sestro, ki je pri Simobilu.
Nič me ne moti tudi, da vsake nekaj časa naložim še Tuš minute, ki jih dobim ob nakupu na blagajni – sicer bolj malo tam kupujem, a vseeno.
Pa nov telefon za 1 €.
Za novega operaterja me je sicer prepričal prijatelj, ki je prepolovil račun – iz 100 je prišel na 50 €, pri Tušu.
Forum je zaprt za komentiranje.