Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Tuš Mobil konstantne težave-Še kdo?

Tuš Mobil konstantne težave-Še kdo?

Ima še kdo konstantne težave s Tuš mobilom? Meni non-stop prekinja, me meče ven, tako da moram klicati nazaj (se pozna pri položnici vsak mesec!) in nimam omrežja, tako da je še to dodaten strošek. Pogodbe ne morem odpovedati… Zanima me, kdo še ima take težave, da vidim, ali sem samo jaz problem, ali je nekaj na tem, da pri Tušu niso najbolj prijazni s svojo poudbo. Ker na koncu meseca dobim položnico večjo, kot prej, ko sem bil na Mobitelu?
Hvala.

Če imaš možnost si na telefonu ročno nastavi operaterja Mobitel (mislim, da ima Tuš pogodbo z njimi), potem boš imel signal povsod – le mms-ov ne boš mogel pošiljati in sprejemati, pa internet ti ne bo delal. Račun bo zagotovo nižji. Poskusi!

Sem naredil, vendar račun ni nižji. Ravno obratno. Prej sem na mobitelu plačeval manj. Poleg tega me signal vseeno zajebava, mi prekinja in moram klicati cca. vsak 3. klic nazaj na svoje stroške seveda.

Potem pa le čimprej nazaj k Mobitelu, stalo te bo le 5 evrov, cifra bo ostala enaka 🙂

že ko smo pri cifrah.
Trenutno je moja tel. številka 070-xxxxxx. Če prestopim k drugemu operaterju bodo prve tri številke (070) še vedno iste ali se bodo spremenile na 051/040/031-xxxxxxx??

Celotna številka bo ostala ista z vklučno klicno številko 070

Pozabljaš omenit da to ni edini strošek…Mora sem prištet še penale če je vzel-a ugodnost nakup telefona..

Točno to je najbolj moreče, ker nimam ‘poceni’ telefona…. Zato mi pride prav vsak komentar, kako se jih rešiti po poti, da take stroški ne nastanejo:(

IgNat, na to si moral prej pomisliti, preden si se odločil za zamenjavo operaterja in nakup dragega mobilnika. Mislim, da ni variante – penale plačaš in pika. Če živiš v mestu, ne bi smelo prihajati do prekinitev zveze, kaj pa če je s samim aparatom kaj narobe? Tudi to se dogaja, in to kar pogosto. Z dražjimi modeli je pogosto več problemov kot koristi, saj vsega, kar ponujajo, človek ne rabi. Bolje dva cenejša modela zamenjat vsako leto, pa si skoraj na istem – le do novega mobilnika prideš brez posebnih stroškov.

Sigma7 hvala za nasvet, evo bom probal menjati kartico v stao Nokio. Lahko da je kriv telefon, ja …, se ne ve, čeprav imam, kot si zadel, dražji aparat.

Vse se spreminja, se spomnem stare Nokie 3110-še danes jo imam spravljeno in ziher dela..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close