Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turkish Airlines

Turkish Airlines

A kdo ve, kje se v Sloveniji dobijo najugodneje karte za Turkish Airlines?

Povprašaj tu

Rezervacije in informacije na letališču: 04 20 61 680 (9h-16h), 04 2061 693 (fax)
Poštni predal: thyljubljana@siol.com
Spletna predstavitev:

jaz sem jih dobil na STAju ceneje kot jih ima THY preko svoje spletne strani.

So pa odlična družba, letala so najnovejša, udobna, osebje prijazno in dobiš celo toaletni paketek na letu. Edin LJU-IST je mal starejše letalo, ostala so čist nova.

LP L

Zdravo,

Ti še jz povem, da sem na STA travel dobil cenejš karto za isti let in iste datume s Turkish Airlines za relacijo Ljubljana-Istanbul-Bangkok (povratna).
Pri STA travel sm dal 180.560 sit, medtem ko je ISTA karta pri Turkish Airlines stala cca.221.000 sit. Se mi je zdelo neverjetno, sam je bilo resnično!!! Predvidevam da pri agencijah dobijo karte prej in cen kljub zvišanju ne spreminjajo.

Kolikor sem pa seznanjen ima Turkish Airlines najcenej karte za Istanbul, pa še 30kg imaš lahko prtljage (normalno le 20kg).

Lep pozdrav,
Tommy

A to primerjaš ceno karte s spletne strani in s STAja?

Zdravo Jake,

Ne to se je meni dejansko zgodilo. Prejšnji teden sm se namreč vrnil s Tajske.
V avgustu sem rezerviral omenjeno letalsko karto pri STA – zdela se mi je relativno poceni, glede na to, da sva z dekletom zaradi službe želela leteti točno določene datume (od 15.10. do 01.11.). Pred plačilom pri STA sm pa želel preveriti koliko stane ISTA letalska karta direktno pri Turkish Airlines in ugotovil, da ISTA letalska karta stane za 41.000 (!!!) več! Brez heca.

Kasneje sem ugotovil, da karta pri STA ni imela vključenega dodatka za gorivo (kerozin) – zakaj? Nimam pojma! Me tudi ni zanimalo, pomembno mi je bilo, da je bilo ceneje!

Lep pozdrav,
Tommy

Caki, to si preveril direktno na njihovi poslovalnici na brniku ali na spletu???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close