Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turki prihajajo

Turki prihajajo

Stal sem na pečini in gledam…gledam na vse štiri strani sveta….povsod ognji,povsod gori.Ali spet jezdijo Turki v našo deželo?

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

Ah ja…če maš domišlijo pa res….Nočko!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ah, ja………..nočko !

Bejžte nekam vsi skupi, jest pa tko drvim po stopnicah,
da se napol polomim, da bi čimprj bila z vami, ve pa …
ja… no, ….. nočko! Klinc pa nočko, klinc pa nočko, klinc pa
nočko, klinc pa nočko ….

eh, se pardonjeram, plata se mi je pokvarila, je še tista, polivinilna, ali kako se ji že reče!

Nočko, nočko, nočko, nočko, nočko, nočko, pa nič, pa ne bo pravljice, pa nič, pa ne bo pravljice, pa nič, pa ne bo pravljce, pa nič, pa ne bo pravljice, pa nič, pa ne bo pravljice, ………. plata, plata, plata, plata…. obrni, obrni, obrni…..nova ploća, nova ploća, nova ploća, nova plčoća, ……ja, res se je nekaj zataknilo, res se je nekaj zataknilo ….

M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hi, kolega Lisjak!

Tud jaz sem gledal enak prizor.. Le, da sem se opazil, da so Stajerci spet sezigali gume, namesto, da bi malo pocistili svoje gozdove, ki so polni suhih dreves in vej…
V naso dezelo pa ne jezdijo Turki, ampak NATO, saj si danes gotovo dobil Natopis! Tvoj zadnji stavek pa velja za naso oblast!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Ma saj nisva samo nočko govorile. Dol sva rekli marsikaj, samo pol sva imeli poln kufer vsega, pa nama ni nekako na najino temo leglo tole s Turki.
Čeprav je lisjak imel dober namen !!

Lisjak , zanima me, če govoriš tudi nemško ?

Hej ježek moj, Živjo !

Muca RTFM !

Evo, ko hočeš odgovor na vprašanje, nema ga . On sklizne……

Ab und zu.Oder besser gesagt…manschmal nach Bedarf.

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

No, jaz niti po potrebi ne ! ):

lp, zajček

Sicer pa, ha, ha, bravo lisjak ! Ne vem zakaj imam občutek, da si eden naših ?

Ti, zajček, zakaj meniš, imam tudi jaz tak občutek?
In to, zaskrbljujoče?! prav poseben občutek? Ko se
mi misli spustijo z vajeti in ko se vrnem tja nazaj,
ne daleč, morda do lanske jeseni, pa ko se vrnam nazaj
tuki v maj, ah ja no …. kaj vem ……. lahko …… bi bilo celo
res, če ne bi bilo življenje kot pravljica, ha, ha, ha, ha!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ponavadi me moj čut ne pusti ravno na cedilu, ja . Tokrat res mislim, da je tale lisjak naš ” tastar “….:)))

Eden vaših? Kdo pa so vaši?Malo mi povej o njih.

Naj te občutki ne mučijo,ni potrebe za sprehode v jesen in vračanje v pomlad.Važno je…tukaj,sedaj in naprej.

Saj veš :))))))
Si videl izid tekme a, bemti 4 : 3 za naše !!!! hockey mislim…

ajde, mej se !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close