Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turistično združenje Portorož dobi 100.000 evrov za oglaševalsko kampanjo na domačem trgu

Turistično združenje Portorož dobi 100.000 evrov za oglaševalsko kampanjo na domačem trgu

Vrednost kampanje na domačem trgu znaša približno 100.000 evrov, del stroškov pa bodo pokrili iz razpisa STO.

Potem bodo pa jokali. Tu pa mečejo dobesedno v smeti denar.

Portorož, Piran, Padna … 9999999 x prežvečeno in poznano vesoljni Sloveniji.
Občina Piran in njen turizem so globoko zakoreninjeni v Sloveniji: stalno prispevki na Tv, v dnevnikih, posebnih oddajah, dobro jutro, mladinski oddajah, melodijah morja in sonca, reklamnih spotih, učbenikih, šolskih izletih, športnih prireditvah, srečanjih upokojencev …. vsem poznano.
Kaj imaš tu dodatno za oglaševat?
Poleti bo itak polno s temi vavčerji.
Kaj imaš za oglaševat?

Potem pa jokcajo o krizi. Naj raje dajo to za druge segmente lokalnega turizma.

Davkoplačevalski denar se sedaj “meče” v izdelavo tega oglasa in podobnih (ki ni uporaben z< tuje trge!): https://www.youtube.com/watch?v=Ksk8ti0mLgs&feature=emb_title

https://www.primorske.si/primorska/istra/z-oglasevalsko-kampanjo-vabijo-v-portoroz-in-piran

To so politične veze. Sava hoteli in turizem so kupili hotele letos na slo obali. Verigo Bernardin ali kar koli že. Zdaj zaslužili s turizmom tega nazaj ne bodo in kolegi iz politike pomagajo. Jim bomo davkoplačevalci plačali. Samo v to osje gnezdo si noben kriminalist ne upa brcnit.

Ker vidim, da precej veste me zanima sledeče: kako to, da Sava hoteli in turizem upravljajo s Termami Lendava, ki so v madžarski lasti. Ni to malo čudno, da ne upravljajo sami ali kako drugače? Se opravičujem če se vam zdi vprašanje “neumno”.

Turistično združenje Portorož je znano po razmetavanju denarja. Sami pametni so tam zaposleni v turizmu, nimajo pojma promociji v turizmu, sploh ko gre za tujino. Samo da plače vlečejo in se igrajo turiste.

Kampanja za kozlat.Generacije ki so se vozile z fičotom so danes stare 65-70 let,po moje jih ti prizri asocirajo na socializem in pomanjkanje.Tako da ne vem komu je namenjen tak oglas,oz.katero ciljno skupino nagovarja.Mladim je ta scena neznana in čisto tuja.Popolnoma zgrešeno,če se mene vpraša.

Ne vem, če bi jaz imel možnost vozit fičota, bi zgrabil z obemi rokami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close