Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turistični vavčerji za narod – za otroke samo 50 eur, ampak malce nategljivo

Turistični vavčerji za narod – za otroke samo 50 eur, ampak malce nategljivo

Si pač neumno bitje……Po naročilu koga pišeš na MON?
[/quote]

Z žalitvami poskušaš diskreditirati nekoga, ki ti pojasni namen celotne zadeve?

Po eni stani pišeš, da dobor zaslužiš, sedaj ti je pa pomebno če otrok dobi 10 eur več in starš 10 eur manj? Končni učinek v družini je enak, razen v družini z veliko otroci, kajne?

Še enkrat : namen bonov ni korist posameznika ampak pomoč slovenskemu turizmu. Ko ti bo to postalo jasno, bodo tvoji dvomi izginili.

Z žalitvami poskušaš diskreditirati nekoga, ki ti pojasni namen celotne zadeve?

Po eni stani pišeš, da dobor zaslužiš, sedaj ti je pa pomebno če otrok dobi 10 eur več in starš 10 eur manj? Končni učinek v družini je enak, razen v družini z veliko otroci, kajne?

Še enkrat : namen bonov ni korist posameznika ampak pomoč slovenskemu turizmu. Ko ti bo to postalo jasno, bodo tvoji dvomi izginili.
[/quote]

Še enkrat tebi: nikakor ne omenjam svoje koristi, ker je niti ne potrebujem: omenjam smao nepravičnost določitve zneska bonov za otroke glede na obraćunavanje pri turistićnih ponudnikih glede na njihovo starost 🙂 Trej starši otroka, ki je starejši nad 12 let, bodo kar fino morali doplačat zraven, v primerjavi s svojim “odraslim” vavčerjem. Kaj torej tebi ni jasno?

Še enkrat tebi: nikakor ne omenjam svoje koristi, ker je niti ne potrebujem: omenjam smao nepravičnost določitve zneska bonov za otroke glede na obraćunavanje pri turistićnih ponudnikih glede na njihovo starost 🙂 Trej starši otroka, ki je starejši nad 12 let, bodo kar fino morali doplačat zraven, v primerjavi s svojim “odraslim” vavčerjem. Kaj torej tebi ni jasno?
[/quote]

To ni namenjeno ne starsem ne otrokom, kaj ti pri tem stavku ni jasno?

Pa kaj se sekirate s temi boni….mi jih bomo dali staršem, da gredo v toplice oni nam 75% vrednosti, da bo volk si in koza cela. In mi gremo čez mejo.

[/quote]

Meni pa se ne zdi pravično, da boš ti dobila 200 evrov v bonih. Zakaj? S čim si jih sploh zaslužila? Razumem otroci, ki so trpeli zaradi korone, a ti? Z ničemer nisi zaslužna za teh 200 evrov. Ne razumem, zakaj ti jih je država sploh podarila?
A če ti jih ne bi podarila, pa ti ne bi bilo treba doplačat za otroka? Ti si res ena trapa.

Meni pa se ne zdi pravično, da boš ti dobila 200 evrov v bonih. Zakaj? S čim si jih sploh zaslužila? Razumem otroci, ki so trpeli zaradi korone, a ti? Z ničemer nisi zaslužna za teh 200 evrov. Ne razumem, zakaj ti jih je država sploh podarila?
A če ti jih ne bi podarila, pa ti ne bi bilo treba doplačat za otroka? Ti si res ena trapa.
[/quote]

Kako ste eni neumni, resnično.

Me poznaš, da si upaš trditi, da v času korone nisem delala še bolj, kot običajno za dobro drugih? Prosim ne moraliziraj drugim in ne obsojaj preko tipkovnice, eč človeku ne gledaš v oči.

Kako ste eni neumni, resnično.

Me poznaš, da si upaš trditi, da v času korone nisem delala še bolj, kot običajno za dobro drugih? Prosim ne moraliziraj drugim in ne obsojaj preko tipkovnice, eč človeku ne gledaš v oči.
[/quote]

Ce ne zelis ponagati pri prenosu sredstev iz proracuna v turizem tudi prav. Nihce nikogar ne sili.

Eni bomo radi pomagali, verjetno bom vecino mojega budgeta za dopuste letos pustil v Sloveniji.

Ce ne zelis ponagati pri prenosu sredstev iz proracuna v turizem tudi prav. Nihce nikogar ne sili.

Eni bomo radi pomagali, verjetno bom vecino mojega budgeta za dopuste letos pustil v Sloveniji.
[/quote]

Kje pa piše, da jaz svojegah turistićnega dobropisa ne mislim zapraviti v Sloveniji? Sprosti se in ne drmaj se več po mojih sporočilih, ker ti škodi. Najdi si drugo kost za glodanje.

Kje pa piše, da jaz svojegah turistićnega dobropisa ne mislim zapraviti v Sloveniji? Sprosti se in ne drmaj se več po mojih sporočilih, ker ti škodi. Najdi si drugo kost za glodanje.
[/quote]

Nisem rekel da me mislis, rekel sem samo da te nihce ne sili, pomen je povsem drug.

Glavno da si sedaj razumela poanto bonov.

Nisem rekel da me mislis, rekel sem samo da te nihce ne sili, pomen je povsem drug.

Glavno da si sedaj razumela poanto bonov.
[/quote]

Razumem že od vsega začetka, samo ti žal ne. It’s 5’o clock somewhere – uživaj in privošči si ! 🙂

Razumem že od vsega začetka, samo ti žal ne. It’s 5’o clock somewhere – uživaj in privošči si ! 🙂
[/quote]

No ja, če bi razumela, potem ne bi pisala takih nebuloz.

Ma ja….še poln tank goriva bi ti morali podariti…..in polni penzion. pa 50 eur gotovine za nakup spominkov. Al doplačaj za pamže kolkor je treba, al pa jih pust doma…

Pa kaj ti ne razumeš – sem v najvišjem plačilnem davčnem razredu, že 20 let vplačujem v državno blagajno brez kakršnihkoli olajšav 🙂 – noben socialni transfer ni to zame.

Gre za nepravično (!) razdelitev in opredelitev sredstev v primeru letovanja otrok in teh vavčeerjev glede na starostno razdelitev v turizmu – zmoreš to razumet? :). Ti dobiš 200 eur, “otrok” pa 50 eur; ja, to je upravičljivo do 12. leta – če imaš pa otroke starejše od te starosti, bi pa bilo upravičeno prejeti višji znesek, ker tudi za turistične nastanitve zaračunavajo višje zneske pri teh starostih – gre za nateg vlečenja denarja iz denarnic staršev v tem primeru…. Kaj tebi torej ni jasno? 🙂

A si ti morda iz turistične smeri, upravičenec iz tega naslova, da se tako ajnpindlaš?
[/quote]

Ne, ne zmorem razumeti, ker tukaj sploh ne gre za pravičnost. Ti ne zmoreš razumeti, da ni cilj ali poanta, da so boni sorazmerni s čimerkoli. Kot si ugotovila, gre za to, da folk zapravlja. Ti sicer temu praviš nateg, ker bi skozi rada prišla zastonj, ampak kot rečeno, to je le spodbuda, da se zapravlja, nihče te pa ne sili. Lahko bi ti npr. dali samo tebi kot polnoletni osebi voucher, ostalim pa ne. Mogoče bi bila potem bolj zadovoljna. Ali pa tudi ne, ker za mladoletne mora nekdo vseeno plačati. Kdo bi vedel, logika levakov je največkrat zelo čudna, dostikrat paradoksalna. Če ti tudi sedaj ne potegne, nimam drugega nasveta kot to, da večkrat preberi. Če pa misliš svoje umotvore vbijati v glave drugih ljudi, si pa prišla
na napačen naslov, saj je namen foruma diskusija oz. pogovor. Vprašala si, odgovor si dobila. Sedaj naredi z njim kar hočeš.

Zgleda jih veliko ni doumelo namena teh vaučerjev.

Zgleda jih veliko ni doumelo namena teh vaučerjev.
[/quote]
Mislim, da vidve ne razumeta zveze nateg z boni. Gre za to, da imajo nekateri ponudniki na lepem paket z zajtrkom za družino z večjimi otroci dražjo, kot za polpenzion ki paket. Tukaj gre za dobesedni nateg folka. Ne glede na to koliko je vreden bon za otroka in odraslega. Jaz sem že pripravljen doplačat za večerjo in se kaj zraven. Mi je jasno, da je to cel smisel te akcije. A naj ponudijo normalno ceno. Sorazmerno tisti, kot jo ponujajo v paketih za PP. Ne pa, da so takoj po objavi novice z boni za NZ, skreirali spešl paket, ki za višjo ceno nudi bistveno manj. Nateg, nič drugega to ni.
Torej, nekateri povsem štekamo smisel bona z dodanim zapravljanjem za dodatne storitve. Ampak se ne mislimo dat nategnit slovenskim turističnim pohlepnežem. Štekata?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close