Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice turistični boni…plačilo prijavnine agenciji?

turistični boni…plačilo prijavnine agenciji?

Pozdrav,

vplačali smo tri dni toplic pri agenciji sonček. Plačali ceno paketa, prijavnino in turistično takso. Plačali smo z boni plud doplačilo.

Danes pa grem v relax če imajo še kakšen vikend na morju prost ..se zmenimo hočem plačat …in vidim, da ni prijavnine. Vprašam kako to in pravi, da če plačaš z turističnimi boni …priojavnine ne smejo zaračunat. Povem, da so mi jo par dni nazaj zaračunali pri Sončku…pa mi pravi, da se naj grem zbunit, ker nikakor ne smejo.

Grem na SOnček in seveda nihče ničesar ne ve o otem.

Ali kdo ve

Mi smo rezervirali toplice na bone, direkt pri njih, brez agencije. Plačali takso in prijavnino.

Kaj pa ste vzeli na morju, hotel? A agencije imajo apartmaje na voljo?

Mene zanima, če je možno koristiti EN (1) bon za dvoposteljno namestitev za dve osebi za 2 noči.

Primer: nočitev v dvoposteljni sobi 60€/osebo. Vzameta 2 noči, kar pride 240€. Ali lahko z ENIM bonom poravnata račun in dodata 40€ v denarju?

Po logiki stvari je to mogoče, kot koriščenje vsakega drugega bona-vrednost na bonu+razlika.

Po logiki stvari je to mogoče, kot koriščenje vsakega drugega bona-vrednost na bonu+razlika.
[/quote]

Mislim, da obema trgajo z bona. Torej vsaki osebi po 120€

Mislim, da obema trgajo z bona. Torej vsaki osebi po 120€
[/quote]

Zato, ker bivata 2 osebi. Ena ne more plačati za obe. S svojim bonom lahko ena oseba samo svoj del pokrije?

Zato, ker bivata 2 osebi. Ena ne more plačati za obe. S svojim bonom lahko ena oseba samo svoj del pokrije?
[/quote]

Ali lahko s svojim bonom plačam za namestitev več oseb, denimo prijateljev ali družinskih članov?

Da, ena oseba lahko plača za nočitev več oseb, tudi denimo za prijatelje. Edini pogoj je, da tudi upravičenec, ki koristi bon, prenočuje v nastanitvenem obratu na datum, za katerega koristi bon.

Vir: https://www.metropolitan.si/aktualno/turisticni-boni-36-najbolj-pogostih-vprasanj-in-odgovorov-zbranih-na-enem-mestu/

https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_boni/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close