turistične agencije
Adriatica.net (prej Ilirika turizem):
http://www.lastminutecenter.si/default.asp?id=24
Za Hrvaško sicer ne vem, ker nisen gledala, ampak za Mediteran je Relax grozljivo zvišal cene in je precej dražji od konkurence, pa še tam kjer oglašujejo 1. otrok brezplačno moraš za otroka plačat 230 eur(drobni tisk) to me je ful ujezilo, saj bi lahko pošteno napisali kakšna je cena, ne pa da nas zavajajo.
Tudi jaz sem opazil, da je Relax dražji od Kompasa…skor nisem mogel verjeti.Sicer ne vem, če pri vseh hotelih, app..vendar v mojem primeru je bil Kompas 30 eur/osebo cenejši.
Sem bil pa prav razočaran nad cenami app (recimo za 4 osebe), ki so v katalogih na dan celo čez 100eur, pri domačinih direktno, pa tam od 50-75 eur, odvisno od lokacije.To se mi pa zdi oderuštvo….
ola
tudi jaz se letos nikakor ne morem odločiti med relaxom ker je ratal drag…
zanima pa me če je že kdo imel rezarvacijo pri turistični agenciji Oasistours,ker ima super ponudbe za dva otroka plača en samo 50%
drugi 100% popusta..ker sem zgoraj omenila relax je bil lani res poceni glede njihovih ponudb dneva letos pa jim nikakor ne rata,vedno rečejo ja za 14 dni bomo dali ponudbo pa nič iz tega in to me ful jezi…lep dan vam želim valery
Jaz sem se letos odločila za počitnice v Tuniziji in me je res prepričala ponudba OasisTours. Relax je neprimerno dražji, z akcijami kot ponudba dneva pa itak zavajajo ljudi, ali pa ponudijo last minute za zelo slab hotel. Sem pa slišala od prijateljice, ki letuje vsako leto na Hrvaškem, da so prav tako dvignili cene. Prijateljica z družino letuje s Sončkom.
jaz sem si po telefonu naročila na dom kataloge (mediteran), izbrala sem hotel in potem pregledala ceno v vseh katalogih. Za naš hotel v Grčiji:
Relax najdražji, Sonček in Intelekta nekje vmes, najcenejši Kompas. tako smo vzeli pri Kompasu.
Nato sem izbrala še naključno par hotelov in ugotovila, da so cene ful različne, za nekatere ima Intelekta najcenejše… npr. družinska soba za 4 za 1 teden: Kompas 2000, Intelekta 1500, ipd.
ma izberi hotel, pol pa primerjaj cene,
seveda če imaš čas in veselje.
meni je izbira počitnic užitek :))
lp
Forum je zaprt za komentiranje.