Turistična kmetija
S fantom razmišljava, da bi preživela letošnje Novo leto v kateri od slovenskih turističnih kmetij in me zanima, če mi lahko kdo katero priporoča. Želiva si predvsem domačnost, prijazne gostitelje, dobro domačo hrano, normalne cene in pa okolico, primerno za izlete, sprehode, oglede kakšne znamenitosti… Prekmurje odpade, ker od tam prihajam. 🙂
Hvala in lep dan!
Logarska dolina je super. Sicer je pomoje bolje med letom kot za novo leto, pa vendar.
Na internetu imaš kar nekaj turističnih kmetij. Za ene 2 sm slisala, da sta fajn, sam sm pozabila.
Malo se pozanimaj. Imaš pa super tekamško progo, tam je tudi snežna jama (ne vem kako je z ogledi pozimi), narava je pa sploh čudovita. Je nekaj posebnega. Obvezno si prvošči kakšno kislo mleko, domač jogurt in savinjski želodec ali pa savinjske žlinkrofe. Upam, da sem kaj pomagala.
Lep dan,
J.
Če ne smučata, tečeta na smučeh, zna bit na taki kmetiji kar dolgčas. Kaj dosti se res ne da početi v mrzlem vremenu in snegu. Sploh so pa v bližini smučišč cene takrat kar zasoljene.
Kmetije so primernejše za letni čas.
Jaz bi na vajinem mestu šla raje v kakšne terme z ugodnim paketom ali kakšen apartmajček v bližini ali v sklopu hotela.
Forum je zaprt za komentiranje.