Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turistična agencija Nasmeh

Turistična agencija Nasmeh

Zanima me, ali mi kdo lahko napiše kaj o turistični agenciji Nasmeh iz Polzele? Menda vsako leto obiščejo Islandijo, od dveh znancev sem že slišala, da je bilo menda nepozabno.
Sem pa bolj ziheraške narave pa bi želela slišati še kaj, preden se odločim. Kaj pa Madeira, ponujajo najboljšo ceno trenutno vsaj po spletu sodeč, pa ne vem, je bil kdo z njimi na Madeiri?

Njihova Madeira je absolutno predraga. V lastni režiji pride ceneje. Mi smo dali za prvi maj za 12 dni komplet vse – avion, apartma, hrana, najem avta – 600 €.

Drugače pa jih zelo pohvalijo, na Islandijo sem hotela že letos z njimi, za drugo leto me pa že imajo na spisku.

Lahko se mi oglasiš na potovanjatk@gmail.com, pa kakšno rečeva.

Verjetno malo zamuja z odgovorom, ampak vseeno…:D Letos sem bila z njimi na Madeiri in je bilo res nepozabno. Cena se mi ne zdi visoka, glede na to kaj sem dobila za to in vse je bilo tipi topi 😉 Drugo leto že planiram z njimi na Islandijo ali v Skandinavijo (kampiranje ;)), odločitev bo seveda itak odvisna od financ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close