Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice turistična agencija Gulet

turistična agencija Gulet

V nedeljo letim na Rodos z agencijo Gulet pa me zanima kakšne so vaše izkušnje z njimi! Posrednik je Ilirika vendar niso bili ravno navdušeni nad podajanjem informacij. Kako je s predstavnikom tam doli, kako se obnašajo do tujih varovancev… Pa še eno vprašanje: koliko časa se vozi do Celovca in kako velik je pravzaprav letališče, se da znajti ali moraš biti že strokovnjak? Mal me je strah ker se bo malček treba sam organizirat!!

Za vsako informacijo bom hvaležna. Lep pozdrav,
Katarina

Z Guletom sem ze parkrat potovala in imam samo dobre izkusnje!!!

Zmeraj imas slovenske predstavnike, ki te pocakajo ze na letaliscu in napotijo naprej!!

Ponavadi se potem oglasijo 2 krat u hotelu ce jih pac rabis!!
Na letaliscu ti vse pise, drgac pa pac vprasas na informacijah!

Zato nic panike!

Lep dopust

Z turistično agencijo gulet sem potovala v mesecu avgustu v Turčijo. Z njimi nisem imela nobenih slabih izkušnj. Kar se pa tiče vodičev od ilirike sploh videla nisem.
Sva se pa z fantom vseeno znašla in potovala preko lokalnih agencij. Vse je bilo 5x cenej kot preko njihove agencije.

Lep dopust.

Jaz sem tudi ze bila parkrat z njimi in imam odlicne izkusnje! Slovenskih predstavnikov sicer nisem nikjer videla, ampak so bili te dovolj pripravljeni pomagat, da ni bilo problema.

z guletom sem bila zelo zadovoljna. je pa res, da se preko lokalnih agencij da videti enako stvar, za manj denarja.

Bil sem na Kreti Z Guletovo predstavnico več kot zadovoljen.

Če letiš iz Avstrije, potem ne boš imela slovenskih predstavnikov. Slovenski predstavniki skrbijo samo za goste čarterjev iz Slovenije. Tudi jaz sem bila v začetku septembra na Rodosu z Guletom. Vse organizirano 1A. Imeli smo slovensko predstavnico Tino = zelo ok.
Sicer pa gre za eno večjih agencij, ki jo je pred časom kupil največji svetovni touroperator TUI – ta pa je tako ali tako kao vodilni. Letos je Gulet prvič odprl svoje lastno predstavništvo v Sloveniji in izdal slovenski katalog. Ampak svoje agencije nimajo – njihove aranžmaje lahko kupiš samo pri agencijah, ki prodajajo njihove aranžmaje. Jaz sem kupila pri Sončku. Ne forsirajo najnižjih cen, ampak fer predstavijo ponudbo.
Rodos je čudovit – všeč ti bo! Tako kot cela Grčija!
Lepe počitnice!

Ja, srečna in zadovoljna prišla iz Rodosa! Mislim, da tako fajn počitnic še nisem imela. Kar se tiče agencije je tako: sama organizacije je bila o.k, vendar pa smo imeli samo avstrijskega predstavnika ki sem ga sama videla samo1x. Pa nič zato, ker sva si s fantom sama organizirala izlete in predstavnika pravzaprav nisva potrebovala. Drugače pa so se držali tistaga kar so obljubljali. Hotel je bil sicer prodan s 3 zvezdicami vendar je bil bolj tako. Ker pa nisem preveč zahtevna kar se tiče hotela, me pravzaprav to ni motilo.V glavnem, naslednje leto sploh ne bom imela pomisleke ali bi šla na pot z Guletom ali ne!!!

Še ena zadovoljna stranka!!!!

Lep pozdrav, Katarina

111, pri Guletu slovenskega predstavnika ne moreš imeti, ker je to avstrijska agencija. Ne vem, od kje ti to, da ima Gulet slovenske predstavnike. Prvič to slišim. Sama sem z njimi potovala že 3x, pa je bil vedno avstrijski predstavnik.
Tudi jaz sem bila z Guletom super zadovoljna, prav tako z Neckermannom in agencijo Tui.

Sončica, vem da ne moreš imeti slov. predstavnika. Vendar pa, če bi odšla na počitnice en teden prej, bi bili v tem istem hotelu tudi slovenski gostje in bi lahko za informacije povprašala slov.predstavnico. ki bi bila na voljo tem gostom. Vsaj tako nam je povedal avstrijski predstavnik. Drugače sem se pa tega zavedala in to vzela v zakup!

Lep pozdrav, Katarina

Pa je kdo od vas, ki ste tako zadovoljni z Guletom, že kdaj zbolel v tujini? Mi smo bili julija v Turčiji, pa še do danes nismo dobili denarja, ki smo ga tam založili, kljub temu, da nonstop kličemo, kaj je z denarjem.

Sončnica, na Kreti je bila slovenska predstavnica!

Slovenski predstavniki so na čarterjih iz ljubljane, kot je rekla afna in to 100% drži

Gulet – Tui poden od podna.

Je bil kdo z Guletom v Egiptu? In kako je bilo? Pa iz kje ste leteli?

“Gulet – Tui poden od podna” -Mac mi lahko to razložiš

Saj TUI je ena najboljših, če ne najboljša agencija. Preglej malo njihove kataloge in jih primerjaj z drugimi,pa boš videl.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close