Najdi forum

turcija

Zivjo,

Za prvomajske se odpravljam za 8 dni v Antalyo.

Zanimajo pa me naslednje stvari:

– A nasi polnilci delujejo – so potrebni kaksni konverterji?

– Se lahko direkno pri nas kupi turski denar – ali je potrebno s samo vzeti eure in tam menjati ( kje se najbolj splaca menjati), je mogoce placevati s kreditnimi karticami?

– kaksne so ponavadi temeperature konec aprila, se je mozno ze kopati zunaj?

lp,
Grega.

1. Naši polnici delujejo brez problema in koverterjev
2. Denar menjaj v Turčiji, ponekod lahko uporabiš tudi kartice
3. Temperature za ta čas: ne bi vedel

LP, Andrej

Denar menjaj v Turčiji in to sproti ,imajo veliko inflacijo. Priporočam manjše bankovce EUR.Voda pa je ta čas samo za najbolj pogumne. LP

Kaj mi lahko poveš kakšne so kaj cene v Turčiji?Prenočišče in hrana me zanimajo!Kolko denarja potrebuješ za kakih 10 dni potepanje,s plitvim žepom mislim?
hvala
miha

pa ne menjaj denarja v menjalnicah, ki so v kaksnih bolj nobel drzavnih ustanovah (letališče, postaje, banke,…), cim bolj je zanikrno, boljse bos menjal (vsaj v istanbulu je bilo tako)

jst sm bla sicer v istanbulu za prvi maj in je bilo skoz okrog 20 stopinj, sam antalya je ze nekej druzga, tko da je verjetno se bolj toplo, ker je ze bolj juzno, tko da poglej mal po netu

Zivjo,

Hvala vsem za odgovore.

lp
grega.

polnilci delujejo

denar – svetujem ti,da sploh ne menjuješ, ampak se na veliko pogajaš – pa mogoče poskusi z dolarji – se ti zna splačat, če znaš okrog prenašat ljudi :)). KEr zdja je že kar velika razlika dolar – euro, tako da….poskusi no 🙂

Če pa boš doli želel kakega “vodiča” kar se navsetov tiče ipd. pa ti lahko dam številko kolega, ki ima trgovino v mestu SIDE (to je dokaj blizu antalye – vzameš dolmuš, ki je poceni, smoa prej na postaji vprašaj nekoga za ceno, ker če ne bo šoferhotel več od tebe!!!). In takolega ti lahko tudi zrihta popuste, če boš kaj potoval , oz. ti vdaj povedal, kake cene so realne.

APril je za kopanje načelomaza res hrabre – ja Rusi se mi zdi, da se že kopajo :). AMpak to so pač Rusi. Če ne pa si neoprensko obleko s sabo nesi :)).

Uživaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close