Najdi forum

Turčija

Pozdrav.

Izpred treh let me pozitivna izkušnja dopustovanja v Turčiji neprestanoma vleče nazaj.

Me pa nekako skrbi varnost zaradi dogodkov v Februarju in Marcu…
Vem, da ni smiselno paničarit (potem je bolje ostati zaprt doma v sobi). Me pa vseeno zanima mnenje oz. je bil kdo pred kratkim tam, da pove iz prve roke, kako je kaj posrkbljeno za varnost oz. kakšno je tam trenutno stanje…
Nekaj malega lepot v “območju Antalye” smo si sicer takrat ogledali, a kljub temu v planu ni odhajat v večja mesta kot so Ankara ali Istanbul, pa tudi na mejo z Sirijo se ne gremo nastavljat,….
Povem po pravici, da trenutno gledam bol za pasivnimi počitnicami variante all inclusive, tako, da bi se -v večini res zadrževalo v območju samega resorta, vendar pa cilj seveda ni ravno biti zaprt v hotelski sobi. Obisk kakšne tržnice ne uide (so “addidasove” trenirke že malo sprane 😀 ,.. )

Je torej tam bolj ali manj varno? Hvala za vsak nasvet. Lp

P.s.
Nic odziva,… 🙂 … Gre kdo v Juniju tja?
Imam obcutek, da bo bolj prazno letalo 😀 ,….

Sem slišala, da so zdaj bolj “bombastični” izleti…

:)) malo sarkazma ne škodi,….
Cisto tako je, problem tam je po mojem mnenju bolj, ce bi se slucajno znasel med kaksnim “kurdskim” “protestom”….
Da bi pa zdaj res konkretno na Turiste kdo spravil, pa se nisem slisal.
Kaksen norec, ki te poči se pa lahko najde žal tudi na Hrvaškem.

Res pa ni pametno hodit v Kakšen Istanbul ali pa večja mesta,… Pa tudi tam te ne samo čakajo, da te napadejo, je pa verjetnost toliko večja.

za kakšne all inclusive načeloma ni panike, saj delajo res veliko na varnosti. tudi cene so sedaj relativno dobre, saj je avgustovski termin ca 30% cenejši kot lansko leto…

Hvala za pozitivno mnenje 🙂
Ampak ko sem ze bil nekako odlocen, pa danes spet to “sranje”,…. Zopet Istanbull… Sedaj vprasanje iti ali ne iti…. Let pa rezerviran cez 11 dni.

kot napisano je možnost napada v letovišču podobno kot kjerkoli drugje.

Mislis reci kot kjerkoli drugje po svetu ali si se omejil na obmocje Drzave.

kjerkoli drugje v sredozemlju…turčija, ciper, egipt, tunizija, italija, francija, španija in tudi hrvaška…..

To je res. Čeprav je pa res, da je v Turčiji sedaj že skoraj vsak mesec neka bomba,…. Smo bili že nekako pomirjeni, sedaj pa po včerajšnjem dogodku v Carigradu spet vsi na trnih,…

Mi je prav žal za vse skrbi pred odhodom 🙂

Glavno da si užival.

Ali lahko tukaj kdo svetuje, ki je bil zadnje čase v Ankari? Mi se odpravljamo v marcu, zato bi bilo super, če je med vami kdo, ki ima izkušnjo, kako je sedaj tam (za turista).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close