turcija zlo ugodno
Zadnjic sem videl eno zlo ugodno ponudbo za turcijo
Prevoz je z letalom iz avstrije, dol si nekje en teden, nisi sam v enem kraju, tko, da lahko vidis nekaj znamenitosti,….
Cena je zelo ugodna in sicer manj kot 15.000 SIT (rabis se vezi cca. 3.000 SIT) in prevoz do avstrije bi bilo potrebno si urediti (tocn kraj odhoda je odvisen od datuma, k niso vsi iz istega kraja).
Ce bi koga za nimal naj se javi na 070298049.
aja odhodi so kao ob sobotah, velja za december, tocn info se nimam, k me zanima, ce bi sploh kdo sel tko malce na izi za kaksne teden dol.
Druga moznost je, da izkoristiva teden za potepanje po turciji in se ne ozirava na organizirano turo, k za 15.000 drugac ne dobis karte za dol.
Ja ja kar hodite na te poceni variante. Jaz sem bil na eni taki en mesec nazaj pa moram rečt da ne grem nikol več, še dobro da sem nazaj prišel. Te agencije za katere še sploh nikoli nisem slišal kao ”organizirajo” izlete s tako nizko ceno so katastrofa.
Zakaj pa misite da so tako nizke cene?? Toplo vam odsvetujem, ker sem jaz komaj nazaj prišel
Zelooooooooo dolga zgodba, lahko samo rečem da ni bilo tako kot so nama na agenciji obljubili, in sva nakoncu pristala pri nemški oz. avstrijski skupini, ki je prišla iz Gradca ne pa iz Brnika tako kot midva (pa še nemško neznava, dol pa noben angleško ne govori). Če se na koncu ne bi urinila na avtobus s slovensko grupo sploh verjetno ne bi prišla nazaj.
Evo, tukaj imate vse podatke.
http://www.kompas.si/slovenia/slovene/katalog/evropa/tu-8dnevna.htm
Forum je zaprt za komentiranje.