Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija za 1. maj?

Turčija za 1. maj?

Je že bil kdo v Turčiji med prvomajskimi prazniki? Mi razmišljamo o all inclusive varianti – področje Antalya. Imamo dva majhna otroka, pa me zanima kako je takrat z vremenom. Je dovolj toplo za kopanje v bazenih? Kolikor mi je uspelo pregledati ponudbe hotelov, voda v bazenih ni ogrevana. Morje je takrat najbrž še precej mrzlo, sploh za majhne otroke (3 leta).

Pri TUI gledamo Pegasos World. Je že kdo bil tam? Komentarji zaželjeni.

Hojla!
Smo bili v Turčiji (Antalya – Poirates Beach Hotel) leta 2000 od 21.5. do 28.5. z otrokoma takrat starima 3 leta in 8 mesecev. Kopali smo se v bazenih in v morju. Glede na naše izkušnje ocenjujem, da za prvomajske praznike še ni dovolj toplo za kopanje. V našem terminu je bilo sicer vroče (30 st.), vendar voda ni bila pretirano ogreta. Je bilo pa vse zelo lepo, vse je cvetelo… Na splono je Turčija lepša spomladi kot jeseni.
Srečen izbor in lepe počitnice želim. LP

Voda v bazenih ni ogrevana in je ledena.(:

Lani okoli 10. maja se ni blo za kopat ne v bazenih ne v morju, je blo pa za se zmočit (hitro not pa ven).

tukaj lahko spremljaš kako se greje turško morje 🙂

http://www.meteor.gov.tr/2006/english/eng-seasurfacetemp.aspx

pogumneži se pri 19stC že kopajo, meni pa je “udobno” pri 27stC

Odvisno torej koliko ste zmrznjeni 🙂

pa lepo se imejte

mene zanima podobna varianta. kje pa je za 1.maj ali pa med krompirjevimi počitnicami zadosti toplo? kanarci, egipt, ipd., da ni preveč daleč. smo bolj zmrznjene sorte in otrok star eno leto.

Samo Egipt, kjer je takrat res super

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close