Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice turcija viza – nujno

turcija viza – nujno

cau!
sem se ful pozno (prepozno??) spomnila za dopust, pa me zanima, ce kdo ve iz lastne izkusnje – a je mogoce vizo za turcijo kupiti tudi na letaliscu??

velika hvala za vsak hiter odgovor!!
maricka

Do kdaj pa rabiš?

Nisem bil v Turčiji, a mislim, da se to ne da, ker poznam eno, ki je z istim avionom priletela nazaj.

Je pa bolje, da ti to potrdi še kdo, ki ve iz lastnih izkušenj. Sigurno je tukaj kdo, ki o tem ve več kot jaz.

Moja mami je imela pred kakim letom podobno izkusnjo. ker je pac “imigrirala” v sosodenjo drzavo je ob tem pozabila, da slovenci se vedno rabimo tudi vizo za Turcijo. na letaliscu je bil cel bao bao, da ne more jet na avion ce nima vize. bilo je potrebno veliko klicanja v turcijo, da so oni dali zagotovilo da dobi vizo na letaliscu, ki jo je seveda mocno preplecala.

tko da pomoje se da. ko prides na letalisce se naredis mocno preseneceno, da nisi vedla, cist pozabla, in potem se bi se po vseh moznih kolobocijah dala uredit. izgubit itak nimas nic. karto imas, sedaj pa probas na vse nacine dobit vizo.

Lp Eva

Zivjo!

Seveda se, da dobiti vizo na letaliscu. Vsaj moj friend jo je dobil v Istanbulu brez kakrsnih problemov.

Ja, saj se mi je takoj zazdelo, da sem nekaj zabluzil (druga država), ampak se v tem forumu ne da nič več zbrisat, kar je enkrat napisano. Se opravičujem maricka, če sem te čisto prestrašil.

hvala vam za info.

soraya, se posebej tebi, a mene so nekateri drugi “dobronamerni” (?) znanci ze pprepricali, da to ni mogoce. taka je bila tudi uradna informacija na veleposlanistvu, tak da mislim da bo turcija pocakala na naslednji dopust…

lep pozdrav vsem!!!

V Turčiji sem bil trikrat ali štirikrat. Do sedaj sem bil prepričan, da brez vize iz ambasade ni možno v Turčijo. Je pa res, da so ti jo sposobni “sproducirat” v nekaj urah… Preizkušeno.

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close