Najdi forum

turčija- nujno

Lep pozdrav,

Zanima me, če je kdo bil v kakšnem hotelu v okolici Kemra – kakšna je tam situacija, kaj se lahko počne in ogleda. Zanima me tudi, če kdo ve, kakšne so kaj temperature konec oktobra. Hvala Mimi

do kdaj pa rabiš informacije? moja soseda je trenutno v kemru…in danes je padal dež-to je vse kar vem, drugače se pa imajo full fajn…če se ne mudi toliko in lahko počakaš ti posredujem informacije ko pride domov (v nedeljo)

če se da, bi bila zelo hvaležna, če lahko čim prej, ker se moramo v nekaj dneh odločiti, hvala mimi

V nedeljo 3. oktobra smo se vrnili iz počitnic v Turčiji. Bili smo v Kemru (oz. v vasici 10 min pred Kemrom). Bilo je fantastično. Temperatura zraka je bila med 34-36 stopinjami, voda je imela 26 stopinj. Skratka prima in še enkrat prima.

Lepe počitnice želim
Nina

Hvala, a lahko mogoče poveš, v katerem hotelu ste bili, če ste šli na kakšen izlet, kako je zgledalo v hotelu. Vsaka informacija mi bo prišla prav , še enkrat hvala Mimi

soseda mi sporoča, da že tri dni pada dež! njih sicer ne moti toliko, dan pa izkoristijo tako da grejo malo naokrog z rent a carom…

19.10.04 greva s fantom v Turčijo, sicer v Alanyo, in ko se vrnem ti povem kako je bilo. Tudi sama upam na lepo vreme
lp

ok so nazaj in stvar je taka: če je bilo vreme sončno je bilo tudi toplo, tako da so se lahko kopali in sončili. če je deževalo (kar je tri dni skupaj) je bilo bolj mrzlo, kot pri nas v tistem tednu-okrog 9 stopinj. oni so imeli srečo, ker so jih zafrknili s hotelom in so na koncu pristali še v boljšem + zastonj so dobili rent a car….kar pomeni, da so se v slabem vremenu veliko vozili naokoli-pravijo da je za kemrom takoj Taurus-gorovje (Taurus itak obdaja celoten zaliv z Antalyo in Alanyo, ampka tukaj pride baje najbližje obali)….drugače so pa odkrili največji shoping center v Antalyi:)-baje je samo Zara taka, da se skoraj zgubiš notri:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close