Septembra se odpravljam še na eno potovanje in sicer,ker sva si maja z mojim ogledala Djerbo,naju sedaj vleče v Turčijo,sedaj pa me zanima, katere agencije imajo ugodno last minut,da jih bom znala spremljati,hvala in lep dan še naprej
lep pozdrav tjaška. sicer ti ne bom odgovorila na vprašanje, ker me zanima tunizija..mi lahko poveš s katero agencijo sta šla, za kolk časa, a sta šla safari? pa s kerga letališča, pa kolk vaju je pršlo..ker midva se odpravljava septembra…hvala
Midva sva dala full ugodno,šla sva za 1 maja z Intelekto za 13 dni hotel Vinnci 4 zvezdice in naju je prišlo 125.000,00 sit,zelo ugodno in še pijačo sva imela ušteto zraven pri pol penzionu…in upam,da bova septembra tud našla kakšno ugodno varianto:)..Letela pa sva z Brnika:)
Ja za Turčijo se ti splača gledat gulet -ker so oni experti za Turčijo. To je avstrijska agencija ilirika z njimi posluje in se mi zdi , da imajo kar ugodne ponudbe. Jaz grem zdaj prvega avgusta z Gulet v Turčijo iz Brnika za 2 tedna me pride 137.000 sit.
Pozdravljena,
jaz se odpravljam v Turčijo konec julija, grem preko agencije PONTE, a rezervirala sem si preko Ilirike in se mi je zdelo kar ugodno.Zagotovo najdeš kaj zase.
Hojla Ines ali imata to all inclusiv varianto,kajti jaz gledam en teden Turčije,all inclusiv,4 zvezdice in pride z letalom okrog 110.000,00 in se mi zdi kar drago v primerjavi s tvojimi 14 dnevi.
Ne polpenzion in hotel z 3 zvezdicami. Nisva pač zahtevna. Ampak imava plažo zraven , bazen in hotel ni pretirano velik kar se mi dopade , da se ne loviš po tem hotelu.