Turčija -kom?
Prosim za vašo pomoč. Z možem se odločava kam – v kateri hotel v Turčiji (imava 2 leti staro punčko). Sicer sva pred 5 leti (še sama) bila v Alanyi.
Izbirava med hoteli:
– hotel Meryan 5*(Globtour)
– Klub hotel Sailors Beach (Globtour) 4*
– hotel Fantasia 5* (Atlas Airtours)
– hotel Park Conti 5* (Atlas Airtours)
Lp, Nataša
Mi smo bili predlani z Globtourjem v hotelu Meryan .. hotel ob zelo lepo urejeni lastni plaži, s pomolom, je kot na sliki v prospektu ..ODLIČNA hrana, prijazni ljudje, animacija za otroke, tudi otroški bazen super, dovolj sence v lepem parku ob hotelu .. tudi z vodičem smo bili izredno zadovoljni, lep izlet v Alanyo, kosilo na reki… , izlet v Pamukkale čudovit samo mogoče za tako malega otroka malo preveč naporen .. naša ocena Globtour odlično, hotel odlično
Sorry a lahko kdo spoh še kaj vpraša. Sprašujem zato, ker sem bila v Turčiji 5 let nazaj (slabši hotel), nisem gledala na kvaliteto hotelov, bližino plaž… Ne vem kaj se sploh oblašaš, če te moja vprašanja motijo. Če pa bi pozorno prebral moje vprašanje pa povprašujem po točno določenih hotelih in izkušnjah iz preve roke.
Lp N
malo zamujam… torej hotel Meryan je lociran ob cesti ( hotel pri hotelu kot povsod) kjer brez problema dobite “dolmuš ” (? a sem prav napisala) t.j. manjši avtobus in nekaj km (cca 8 minut vožnje) stran vam ustavi v manjšem mestu kjer je vsega polno trgovine, tržnica… mi smo šli po večerji je bilo prav fajn ..
ena trgovinica je tudi v hotelu, pred hotelom (vhod) je bankomat .. čez cesto pa nekaj trgovinic s spominki, ne vem če tudi hrana (ker jo je bilo v hotelu v izobilju)
zakaj pa ne .. če lahko še kaj pomagam ni problem…
lp
Sem primerjala cene naštetih in Magic Life (Ruleta – Antalia), v septembru, ko potujema midva:
20.9. – Magic Life = 472 € (First minute – prijava do 28.2.)
18.9. – Meryan = 540 € (-10% za zgodnje prijave)
18.9. – Sailors Beach = 530 € (-10% za zgodnje prijave)
Tako, da se splača še malo pogledat.
lp,
G
Mi gremo 17.07. v Sailor’s beach ( tudi 2 leti stara punčka ). Sem pregledal vse možne variante, in se nam je ta nekako cenovno zdela najbolj ugodna. Saj ni pavšala za otroka ( če se prijaviš do 15.04. ). Zelo pomembno mi je bilo tudi, da je hotelska plaža ( z vključenimi ležalniki in senčniki ), in da hotel leži neposredno na plaži ( v mislim imam predvsem to, da je hotela in plaže ne loči cesta – zaradi tamale ).
Drugače pa Nataša ne sekiraj se za komentar Turcke. Sam hodim v sredozemlje že 12 let in še vedno se pojavi kakšno novo vprašanje. Mislim, da je to tudi namen forumov. Sam sicer vedno gledam teme, ki me zanimajo.Turcka, pa je očitno oseba, ki je neobremenjena z časom, zdolgočasena oseba, ki nima kaj drugega za početi kot, da bere forume, ki ga ( jo ) ne zanimajo in daje neumne kometarje.
Forum je zaprt za komentiranje.