Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TURČIJA iz SALZBURGA

TURČIJA iz SALZBURGA

Z ILIRIKO GREVA V TURČIJO, VENDAR IZ SALZBURGA!!!!
ČE GRE ŠE KDO DO TJA V SOBOTO, 24. APRILA IN NAZAJ V SLO 1. MAJA, SE LAHKO ZMENIMO ZA SKUPNO POT (DELJENI STROŠKI PREVOZA IN PARKINGA). ČIMPREJ POKLIČITE NA 031/4 33 22 1.
NIKA IN SAX

Parking je v Salzburgu drag – zato , če bosta šla sama, potem premislita, ali se vama ne izplača bolj z vlakom. Imata povezave, prevoz do letališča je tudi poceni in so redne linije.

Lep dopust!

PARKING NA LETALIŠČU V SALZBURGU ZA 1 TEDEN STANE OKOLI 27 EUR. SAJ NI TAKO VELIKO.

LP

zakaj se pa DEREŠ?

Hmm potem sem pa jaz pobrkljala cene zgleda…ampak … ne vem no…pred par meseci sem letela iz Salzburga in sem imela ves čas v glavi višjo ceno za parking.okrog 50€, se mi zdi.

Sicer pa…se pokliče kakšno agencijo, pa tam povedo.

JA V AGENCIJAH TI DAJO PRINT CENIKA LETALIŠČ. ODVISNO JE KJE NA LETALIŠČU TUDI PARKIRAŠ, ZATO SO RAZLIČNE CENE.

LP

Ka bi se pa tej drla?
Je pa ja fajn it na počitnice, a ne?

ja, men se zdi, da je to dosti odvisno od agencije. Nekatere nudijo brezplačen parking, druge majo neke kupončke za popust (različni %). Z mojo agencijo Delphin z Dunaja baje pride parking cca
40 €/teden. Upam, da je res možnost, da lahko kje drugje parkiraš.
Kaj je pa fajnega v Salzburgu videt? Je že kdo kaj hodil tam okrog?Je Mozartovo mesto kaj posebnega, al so kroglice boljše?

v Salzburgu in okolici je dosti za videt – se ti potem splača celo city kartico vzet. Mi gremo na en kratek izlet tja v ponedeljek, pa lahko kaj več povemo, ampak kaj dosti tudi ne :). Žal. Maš pa ogroooomno stvari – poglej si njihovo spletno stran.

Kroglice pa…vprašaj sladokusce, jaz nisem najbolj za sladko, marcipana sploh ne maram,… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close