Turčija / hotel Maryan
ja, hvala, Meryan je ja, sem narobe napisala.
A misliš, da bo za enega izbirčnega triletnika kaj za jest? 🙂 Bolj za šalo kot zares.
Kako daleč je kakšen kraj za večerni sprehod in šoping? Sem slišala, da so cunje kvalitetne in ugodne.
Kaj se splača pogledat, razen Pamukal? Ker se mi zdi predaleč za vozit z otrokom?
Hvala za enkrat, gremo sredi julija, zato se bodo vprašanja še postavljala.
A se lahko še kaj “piševa”?
Čau
Torej hotel Meryan .. pripelješ se do njega po cesti, kjer stoji hotel pri hotelu, torej če hočeš zvečer ven hodit hodiš ob tej cesti, hotel pri hotelu.. lahko pa se usedeš na “dolmuš” t.j. mali avtobus in se zapelješ cca 6 km ( če se prav spomnim) v mesto tam je pa fajn za sprehod, trgovinice, lokalčki..prevoz je poceni
Notranjost hotela je urejena, imajo eno trgovinico s spominki in nujnimi počitniškimi rekviziti za na plažo, zlatarno in trgovino z oblekami, trgovino z usnjenimi izdelki in sobo z internetom
iz hotela ven je velika zunanja restavracija kjer strežejo hrano, naprej od tu so bazeni, za manjše otroke super manjši bazen in mali tobogan , ležalnikov dovolj, senčnikov tudi in naprej morska plaža , zelo urejeno vsak dan počiščeno , pomol , na obali med ležalniki mivka ob morju pa drobni okroglo kamenje .. da super za igro otrok
zvečer pa tudi čez dan bogat animacijski program v več jezikih
hrana super super, mi imamo tudi zelo izbirčno deklico pa je bila navdušena, za vsak okus se dobi ker je resnično oogromno okusne hrane, da o slaščicah ne govorim, a popoldanske palačinke .. joj bi šla kar sedaj nazaj..
izleti : Pamukale se veliko veliko voziš, avtobus s klimo , ustavili smo se v enem hotelu pojedli, se kopali v bazenu nato pa ogled Pamukal, je bilo res zelo lepo in zanimivo , samo vroče pa za dol past, smo bili zelo utrujeni , naša osnovnošolka je vzdržala
je pa izlet v Alanyo in potem na eno reko Dimcei (ne vem če se tako piše) kjer imajo restavracije na vodi super in sigurno za triletnika nenaporen, odvisno kako je navajen, vmes se ogleda še ene podzemne jame s kapniki mini Postojnska recimo nekaj takega)
Saj ne vem kaj bi še povedala , vprašaj bom poskusila odgovorit,žal takrat še nismo imeli digitalnega foto , sicer bi ti poslala kakšno slikco
Ojla, spet jaz.
Ali ste seboj vzeli fen, a je tisti v sobi dovolj?
Pa še nekaj, ali ste nesli s seboj kakšen alkohol za “razkuževanje”?
Kaj iz njihove ponudbe od alkohola je dobrega, ga sploh imajo?
Ali pri obrokih pijačo postrežejo ali si vzameš sam?
Toliko za danes, ful ti hvala za odgovore. saj bi šlo tudi brez tega, ampak če nisi vajen se ti postavlja kup vprašanj. In če lahko vprašaš, zakaj ne.
Lep dan.
Forum je zaprt za komentiranje.