Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija-"hotel Eftalia Splash Resort 5

Turčija-"hotel Eftalia Splash Resort 5

Pozdravljeni!

Ima kdo izkusnje s hotelom Eftalia Splash Resort 5,Turcija.
Kar nekaj prebranih komentarjev, vendar me zanima ce bi kdo delil mnenje, iz prve roke.
Najlpesa hvala

Pozdravljeni!

Smo bili tam pred tremi leti. Nikoli več, Bila je okupacija ruskih turistov, ki si pijančevali nonstop. (Če imaš avstijske, nemške turiste, je vedno druga zgodba.) Povsod odloženi kozarci, pločevinke, Tudi s hrano je šlo vse navzdol. V bistvu vsak dan isto. Tako da smo mi obroke začeli izpuščati. Otroci pa so iz obupa začeli jesti kebab. Najbolj pa nas je motilo, da so nas ob cca 6 zvečer dobesedno napodili iz bazena. Res je, da imajo veliko toboganov, vendar je tega res preveč in potem nikoli ne veš ali boš kmalu na urgenci.
Ker pa smo malo bolj ljudje, ki radi barantamo, tu pa se to da in se da kupiti tudi zelo dobra oblačila po ugodni ceni. Vendar se moraš potem z lokalnim avtobusom odpeljati do centra Antalije. Sicer je tudi zraven hotela velik bazar.
Če imate namen obiskati akvarij oziroma mislim, da gre za neko predstavo s delfini, pa natančno poglejte, kje to je – ker je le cca. pol ure peš od hotela in se ne splača z agencijo.
Veliko pa smo spili sveže stisnjenega pomarančnega soka, ki ga pripravljajo skoraj na vsakem vogalu. Nujno pa je potrebno poiskusiti njihove domače banene, pomaranče,.. tu pa res čutiš kaj je to naravno dozoreto sadje. Če vas zanima še kaj napišite…

Nekajkrat sem ze bila v Turciji in priznam, da sem ta hotel videla samo od zunaj ob postanku in sama vedno pogledam komentarje na holliday check in tripadvase. za hktel za katerega se zanimam in sem ugotovila, da tisto kar komentira vecina drzi in vedno se najde kaksen negativen komentar, ce je 3/4 komentarjev ok je hotel vedno v redu. Vedno pa se najdejo turisti, ki jim nic ne pase in se glasni so vedno. V blizini hotelov so vedno bazarji in tam ponavadi najdes in se res ni treba vozit v Antalijo po nakupih oblacil. Glede bazenov in plaz, pa zacnejo vsepovsod pospravljati po 6 uri zvecer in ne samo v tem omenjenemu hotelu, ker je ponavadi bar na plazi in bazenih odprt do petih in ob sedmih se ponavadi zacnejo vecerje. Glede hrane pa ze vem, da je treba pogledati po celi jedilnici in zunaj, ker imajo nekateri taksen sistem, da zunaj pecejo dolocene stvari. Glede hrane pa meni je bila vedno zelo dobra in vedno veliko izbire je bilo. Sadje in zelenjava sta vedno top.

Hvala za mnenja.. Mi se zanimamo za ta hotel, meseca oktobra, vendar imam se nekaj dvomov..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close