Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija februarja

Turčija februarja

Našla sem en privlačen oglas za Turčijo februarja. Zanima me, če je kdo tam bil (Pamukkale in tam okrog), da vem ali se splača ali takrat zebe kot doma.
Hvala vsem za informacije.

Pozdarvljeni, bi se pridružil vprašanju glede izleta v Turčijo.
Ponudbo smo dobili od AMZS , kot član.
Hvala za nasvete oz. odgovore; sem nekaj jih že prebral.

LP

Grezilo, jaz imam tudi v mislih AMZS-jev izlet. Februar je (lahko) zelo deževen mesec – ali pa ne. To bi še šlo, ampak partner je bral, da je zraven “našega” hotela gradbišče in da je zelo hrupno. Pa tudi tistih 5 zvezdic je baje velikodušno dodanih zraven:) so se bivši gostje pritoževali.
Če je slabo vreme, potem si človek želi vsaj dober hotel in čiste bazene. Tukaj so bazeni pretežno zunaj, tako da ne vem, kaj v resnici ponujajo pod welness storitvami (se bojim, da sem razvajena, saj v naših toplicah so že bazeni in savne super – prava uživancija..).
Če dobite še kake informacije, se priporočam!!!
Midva sva se (trenutno) odločila, da ne greva, ker je preveč vprašajev…. kljub temu, da sta cena in predstavitev izleta res privlačna.

Sama te AMZS-jeve ponudbe za Turčijo nisem niti dobro pogledala, preverite, če je zadaj agencija Nikal. In če je, imate tu na forumu cele strani komentarjev, iščite pod Nikal Turčija ali Neckermann Turčija (včasih so ta potovanja ponujali Neckermannovim kupcem). Poznam dvoje, ki so šli. Eni jako nezadovoljni, ker jim je šlo na živce, da so jih vlačili po šopingih (usnje, krzno, zlatnina, tepihi), saj so šli v Turčijo z drugačnim namenom. Drugi (polni denarja), so pa z veseljem nabavljali vse navedeno. Krznen plašček in tepis pač lahko doma pokažeš, vtisov s kakšnih ogledov pa ne 😉

O, hvala za komentar. Res je Nikal in šoping mi je še v LJ odveč, tako da hvala. Nekaj me moti pri tej ponudbi, pa nisem znala določit, kaj:) Pa še mamo sem mislila peljat na potovanje, to res ne bi bilo za nas.

V Turciji je mraz pozimi in hoteli sploh niso pripravljeni za zimo. Ti ugodni paketi so ponavadi za agencije zastonj samo da pripeljejo goste, ki jih potem vlacijo iz trgovine v trgovino. (kao izleti z 4 trgovinami vkljucenimi). Izognit temu se skoraj ne mores, ker itak v hotelu ni cisto nic. Lahko si najames avto pa sam nekam gres, itak pa nimas kam dosti ker je razen teh nakupovalnih centrov vse zaprto, zna pa bit tud fajn mraz pa nickaj prijetno.

Teja2001 hvala za informacije. Grem iskat drugo destinacijo:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close