Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija, družinski resort

Turčija, družinski resort

Pozdravljeni,
z družino planiramo v Turčijo za 1 teden. Imamo 2 otroka (2 in 5 leti) in me zanima kateri hotel nam pripočate. Hvala vnaprej, T.

Pozdravljeni,

Tudi mi se letos poleti nameravamo odpraviti v Turčijo za en teden. Imava enega fantka, star je 4 leta. Pregledala sem že vse možne variante in sem našla eno zlato sredino, pravo razmerje med ceno in kvaliteto. To je hotel Saray Regency Resort & Spa 5 *, lokacija Side.
Hotel je na obali, vodni park za otroke, bazeni, all inclusive, od letališča do hotela je slabo uro vožnje,kar še je za otroke sprejemljivo. Nameravamo iti v začetku avgusta, takrat je najtopleje. Imajo pa fajn senčnike na plaži in ob bazenih, tako, da ni panike za vročino.
Ocena hotela je odlična, cena storitve je ugodna, glede na to kaj je vse vključeno.
Praktično denarja sploh ne potrebuješ nekaj dosti zraven…mogoče za kakšen izletek recimo…

Mi smo se letos odločili za Turčijo Pegasos ROYAL 5* – Relax. Ravno zaradi obilice toboganov, bližine plaže, sence….predvsem smo gledali na otroke. Velike družinske sobe…. Upam da bo ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close