turanj
Pozdravljeni!
Prosim za mnenja in čimveč informacij za to destinacijo, Turanj, pri Biograd na moru.
Šli bi tja pa nobenega ne poznamo, da nam pove kako je tam. Našli smo privat na netu in se ne moremo odločiti preden nam kdo iz prve roke ne pove kako je tam.Imamo pa dva mala otroka, predvsem nas zanima glede plaže, če je primerna za 4 leta stare otroke?
Zanima nas tudi kakšna je pot do tja, kako je dolga in kako se znajdeš tam, gremo iz Celja. Zaradi otrok nam je pot tudi važna, da ni prevelike gužve in obstankov na cestah.Trajektov pa tako ni.
Najlepša hvala vsem, ki se potrudite in napišete par vrstic.
no, mi smo letos prestavili prikolico tja in gremo konec naslednjega tedna prvič tja, za en teden, potem pa še za skoraj celo poletje. Postavljat jo je šel mož in pravi, da je prav fajn. Pred apartmaji so pomoli, zraven peščena plaža, tuši na plažah, le sence baje ni prav veliko. Ampak vse to govorim iz druge roke. Ga ni blizu, da bi ga vprašala. …. Peljal se je pa do krškega, potem pa na avtocesto….
Živjo!
Mi smo bili tam lani. kaj naj ti rečem, lepo. Imeli smo čudovit apartma ob plaži, super lastnike, lep vrt, plaža je ob cesti, droben pesek, fino iti za v morje, voda čista, topla, brez ježkov v nižini, sence pa res ni, pač smo štukali z dežniki in šotorčki. najbolj mi je bila všeč pot do mesteca zvečer, namreč do filipa zvečer zaprejo cesto…tako imaš res lep sprehod do mesta ob morju, nobene bojazni glede avtov, luškano mestece, ravno prav ponudbe, zvečer dalmatinske klape, za otroke pred mestom cel kup igral, trampolin, avtomobilčki na akumulator, vlakec, napihljiv grad, potem oni avti, ah, kako se jim reče, taki ki so v lunaparku, ki se vozijo po eni plošči, pa so z eno štango gor povezani…ej, mam tri punce doma, pa mi avtomobilske zadeve niso najbolj poznane…Nam je bilo všeč, motila me je edino nesenca na plaži…:-) To je zame ena od precej pomembnih stvari na dopustu, zato letos dopustujemo drugje. Mislim, da vam bo všeč.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.