Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tupperware

Tupperware

Lepo prosim, če mi lahko poveste nekaj v zvezi s to posodo. Zadnjič sem bila na eni predstavitvi in je gospa po vsem kar je povedala rekla, da gostiteljica mora priti na izobraževanje oz. neko srečanje 4-krat, da dobi še neki torbo,…Kar pa mene je zanim, je to, da mi ni jasno, da je to vse tako preprosto, da ti prideš do te torbe in si član, saj moraš sigurno tudi kaj naresti za to. Tako, da povejte prosim kakšne obveznosti so vse s članstvom.
Hvla vsem za čimprejšnji odgovor, lep dan še naprej

haha, ja a to ti pa ni povedala, da moras za to narediti tudi doloceno stevilo predstavitev oz. nekaj moras “prispevati v blagajno”, mislim,da je cca.30 tisoc. Ce imas zilco pa ce imas veliko znancev,se ti splaca iti v to,ker lahko dobis kar nekaj posode brezplacno, potem ko pa izcrpas svoj trg pa nehas. Edino,ce ti zalaufa pa se bolj resno ukvarjas s tem….pac ena vrsta zasluzka. Mislim,da moras tudi hoditi na ene sestanke.

…ja, vsaj 30 jurjev je treba “zaprvavt” na eni taki predstavitvi.
Jz nisem nikoli prirejala takih predstavitev, glih zarad tega, ker kje bi zmeraj najdla ženske, da bi skupaj napraskale 30 jurjev?
Ker posoda je še zmeraj predraga, zdej je pa na tržišču že malo morje podobne posode, pa še cenejša je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close