Tupperware posode bi kupila
Že nekaj časa iščem neke Tupperware posode (iz novega kataloga) – tiste, ki so primerne za “piknik” postrežbo: za odlaganje že pečenega mesa, da ostane toplo še nekaj časa, pa za kruh, da ostane svež…
Na spletni strani tupperware.si si sploh ne zaslužijo, da bi imeli spletno stran, ni nobenega kontakta, sem jim poslala e-mail, pa mi pošljejo nek star katalog. Skratka, brez veze. Kje se da dobiti te posode???
Jaz pa tukaj naročam in sem tudi vedno zadovoljna. Ima elektronski katalog
tupperware.ljubljana@gmail.com
Lep dan.
lahko mi pišeš na tupperware.ljubljana@gmail.com, kjer imam spletni katalog in trenutno akcijsko ponudbo
lp,
sanja
Pozdravljeni!
lahko vam posljem katalog v elektronski obliki ter posebno ponudbo .
moj mail
lp
pozdravljena..
če želite posode oziroma pripomočke tupperware,me lahko kontaktirate na mail bernarda.dobnikar@gmail.com
lep dan,Bernarda
Če še nisi dobila pravega kontakta jih lahko naročiš tudi pri meni (Gorenjska) Moj Mail zljubica@siol.net
Jaz imam tudi veliko posode Tupperware, kupujem jo že 30 let in vsa je še zelo lepa. Nekatere uporabljam bolj poredko, nekatere pa dnevno. Jaz sem navdušena, tako, da sem se odločila, da se včlanim. Če koga zanima kaj več, sem več kot pripravljena pomagati in svetovati glede uporabe ali organizirati srečanje in kaj več povedati in pokazati. Ja,moj kontakt: sonja.nani@gmail.com, tel: 031 231 016- Sonja
Sem z Obale, a ni problem, sem mobilna po celi Sloveniji
Če koga zanima posoda Tupperware, sem članica in svetovalka, lahko me kontaktirate na sonja.nani@gmail.com ali 031 231 016
Spoštovane.
Če katero zanima Tupperware me lahko kontaktira na 041/782 170 (Andreja). Lahko pošljem katalog, na fb profilu imam svojo skupino “Tupperware z Andrejo” v katero se lahko vključite, če želite biti na tekočem o akcijah, tedenskih ponudbah, tudi nagradne igre ne manjkajo. Sem z Dolenjske, ni pa problem, lahko pošljem tudi po pošti, vprašate preko meila, mesengerja, fb….
Če koga zanima posoda Tupperware, sem članica in svetovalka, lahko me kontaktirate na sonja.nani@gmail.com ali 031 231 016
Forum je zaprt za komentiranje.