Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tuniziji/ Mahdia HTL EL MOURADI MAHDIA 5*,

Tuniziji/ Mahdia HTL EL MOURADI MAHDIA 5*,

Pozdravljeni.

Letos se z otroci nameravamo prvič odpraviti na dopust z letalom malo dlje od hrvaške obale. Zanimajo me vaše izkušnje z omenjeno destinacijo. Na slikah izgleda vse zelo lepo, tudi ponudba je vabljiva , kakšne pa so vaše izkušnje.
Hvala

V omenjenem hotelu še nisem bila, ampak glede na komentarje obiskovalcev bi rekla: Pojdite!

Lahko si pogledaš še sama: http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297947-d302587-Reviews-El_Mouradi_Mahdia-Mahdia.html

Lahko pa ti več povem o tem delu Tunizije. Mahdia je naj-južnejši turistični center, slovi po najlepših in najčistejših plažah v Tuniziji….ampak….zaradi tega transport od letališča traja najdle-približno 1 uro do hotela. Najbolj popularne izletniške destinacije so kar precej oddaljene (Tunis, Kartagina, Sidi Bou Said), zato znajo biti mogoče malenkost dražje, pa spet seveda transport traja dlje časa.

Če ste avanturisti po srcu in si želite veliko izletov potem vam svetujem, da si najdete hotel v Hammametu. Če pa si želite predvsem lepih plaž, poležavanja na sončku in sprehodov po medini, potem je Mahdia prava za vas.

Lunca22 hvala za info, sicer si želim v prvi vrsti mirnega dopusta, da se prepustim in uživam, nisem ljubiteljica turističnih središč in kaosa ki poteka tam, tako da mislim , da bo omenjena destinacija kar primerna :)))

lp v tem hotelu še nisem bla lahko pa povem samo pozitivne info glede hotelske verige EL MOURADI bla sem v selimi,el menzahu, palacu in porth el kantaoui vse posodi je blo super.nimate kaj zgrešeiti.možgane na pašo pa uživancija lp

Tudi mi se odločamo med tem hotelom in tale je tudi zanimiv… http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g295401-d304629-Reviews-Riadh_Palms_Hotel-Sousse.html
Sicer je ponudba malce slabša, vendar je hotel na super lokaciji…
Težko se je odločit.

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g295401-d304629-Reviews-Riadh_Palms_Hotel-Sousse.html

Ta hotel…

Ni slaba izbira, mi smo Mahdio že rezervirali, gremo pa prvič v Tunizijo tako, da pustimo se presenetiti….Gremo pa 26.9 iz Ljubljane , še kdo ? :))))

Jaz Nisem bla točno tu, sem pa bla v Skanesu v Hotelu El Mouradi Skanes Beach in lahko povem samo eno stvar – NAJBOLJŠE POČITNICE, kar sem jih kdaj imela!
Baje da so ti hoteli zelo znani po celi Tuniziji in do zdaj še nisem slišala žal besede.
Moje mnenje – pojdite!
Jaz tudi čakam, da otroka zrasteta, potem pa dija Tunizija in Egipt 😀

Jaz grem letos v El Mouradi El Menzah, Hammamet. Tudi mene prav zanima, kako bo. Lani sem bila v El Mouradi Djerba Menzel na Djerbi in je bilo odlično, zelo navdušena!

Pozdravljeni,

sem bila v tem hotelu 3 leta nazaj. Do sedaj sem bila že 3x v Tuniziji, in ta hotel mi je biu osebno najboljši. Najbolj všeč mi je bila raznolika ponudba hrane ( ker sem kar zbirčna ) in seveda čisto morje ter prijazno osebje.

Hotel priporočam!

V tem hotelu sem bila pred dvema letoma in bilo mi je zelo všeč…vožnja od letališča pa do hotela sicer traja kar nekaj časa, mislim da okoli ure in pol (odvisno na katero letališče boste prileteli)…ko stopiš v hotel, lahko rečeš samo waaawww, res je lep ambient…tudi sobe niso slabe…hrana je super, osebje zelo prijazno, posebej še jim pustiš še kakšno napitnino…plaža je tudi zelo lepa, edino kar me je malo motilo je to, da je takrat kar pihalo in so bili kar veliki valovi…drugače je bilo pa vse super! Aja, pa še to bi omenila, da je v tem hotelu bolj malo Slovencev, ko smo šli mi, nas je bilo samo 10… 🙂 Upam, da sem kaj pomagala z odgovorom! 🙂

zelenci

tudi mi gremo v ta hotel el menzah,
Kdaj pa odpotujete?
se mogoče vidimo
mi gremo 27.6.

Žal ne ;(((. Midve greva 23.5.. Ti pa poročam, kako bo v Menzahu. Pa enega luštnega popotnika naredim za vse bodoče El Menzahčke :)))

Škoda. Lepo prosim da poročaš kako bo tam. želim lep dopust in uživajta maksimalno.

Zanima me kakšne so kaj cene v Tuniziji?
Jaz odpotujem v Mahdio 19.9….. še kdo??

V petek 13.7. smo se z družino vrnili iz omenjenega hotela. Večjih težav z sobo v lagoon delu nismo imeli, tudi dobili smo jo takoj, ko smo prispeli v hotel ob okoli 4 zjutraj. Oprema sobe pa res ni v ponos 5 zvezdic. Glede hrane je res da imamo vsi različne okuse, vendar nam, ki nismo izbirčni ni najbolj ustrezala, kot tudi nekaterim drugim družinam s katerimi smo se pogovarjali v hotelu. Druga težava pa je gužva, kamor koli si pogledal je bila vrsta (v jedilnici pri obrokih, v barih kjer strežejo pijačo, itd.). Kar se pa tiče plaže, bazenskega kompleksa, aqua parka in osebja pa brez pripomb. Glede nakupa spominkov pa priporočam bazar na letališču v Hurgadi, je precej ceneje in izbira je večja kot v hotelu in okolici.

Sorry, komentar se ne nanaša na ta hotel ampak na drug hotel v Hurgadi.

Lepo prosim, če lahko kdo poroča kako je kaj hotel el mouradi Mahdia.Prosimmm….

Pred nekaj trenutki dobljene informacije…
…hotel res slabši… je nekaj resnice v komentarjih po spletu…žal…
…manjša izbira hrane…
…sobe manjše…kot naprimer v palm marini…
…kaj več bomo pa osebno izvedeli…doživeli že čez en teden…
Mogoče pa komu prav pride. 😉

ima kdo izkušnje z hotelom El Mouradi Palm Marina 5*? hvala že v naprej..

Bila 2x leta 2011 in 2012 super ponudba za to ceno, Vse je OK ležiš ob bazenu in se koplješ v morju,ob bazenu bogata ponudba kave,pijače in hrane v restavraciji.Hrana :bogata izbira za vse okuse od rib,mesa…in njihove tradicionalne hrane,zelenjave,vedno tudi nekaj sveže pečejo pred tabo ob vsakem obroku.Skratka super in velika razlika v ponudbi hotela Palace,kjer sem tudi bila.Lansko leto pa nisem bila /hodim sicer septembra /,ker je bila nora invazija Rusov,mogoče,ker niso hodili v Egipt.Prijatelji so bili zaradi Rusov prebukirani v hotel Palace-tudi 5*,ampak iz izkušenj povem,da je Palm Marina bistveno boljša!!!

ar-da hvala za informacije, samo malo bi te še prosila če lahko opišeš kako izgledajo sobe – so čiste, ti pridejo vsako jutro zamenjat brisače, je možno dobiti tudi kopalne brisače na kavcijo… saj veš – vsi smo malo radovedni kako bomo preživeli dopust… hehe 🙂

Sobe so čiste,tekoče menjajo brisače,posteljnino.Sicer ni servis takoj zjutraj,ampak brez skrbi vedno pospravijo,če pa daš še dinar(tunizijski) čistilki jo pa kupiš!Sicer so napitnine stalnica povsod v hotelu natakar v restavraciji bo potem skoraj tvoj prijatelj,ne moreš si zamisliti kakšen fotografski spomin imajo, ko te bo zagledal na vratih,ti bo že iskal mizo…Pa zaradi teh par evrov za napitnine ne bomo obubožali.lahko pa si naredimo nepozaben dopust poln razvajanja. Kopalne brisače dobiš tam,plačaš kavcijo nekaj tunizijskih dinarjev in brisače potem lahko menjaš za sveže,kavcijo pa dobiš vrnjeno.Ne tovori svojih s seboj,rajši kakšno “cunjico” več. Toliko o moji MARINI,upam,da boste tudi vi imeli lep.nepozaben dopust za ceno dopustovanja na Hrvaškem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close