Najdi forum

Tunizija

Djerba ali Hammamet, ne morem se odločit, pa vas vprašam, ali ste že kje bili in kje vam je bilo fajn? Sem pa bolj za živahne počitnice.
Hvala, če se bo komu dalo par besed napisat, bom res vesela.

Če si za bolj živahne počitnice, potem Hammamet. Djerba je bila meni bolj za relaksacijo (no pa da ne bo pomote,tudi tam znajo naredit dobre žure v hotelih), celina je pa pač…kako bi rekla…ja no več se dogaja. Jaz sem bila v Monastirju-super je bilo:))

Lp

bila na Djerbi in v Hammamet-u … na tvojem mestu bi izbrala Hammamet. Se več dogaja, je bol zeleno in zanimivo.
Djerba je OK, ampak bol zaspan otok, kjer nimaš kaj dosti početi, je pa boljše izhodišče za puščavo …

Hvala vama, sta me hitro prepričali. Mogoče smem še vprašat, v katerem hotelu oz. s katero agencijo sta bili? Nekako ne vem točno, ali je kaj bistvene razlike med Hammamet-om in Monastirjem?!

Res vama iz srca hvala, na pot nameravam že drug teden, zato tako zelo sprašujem.

jaz nimam pojma v katerem hotelu v Hammametu smo bili, šli smo pa z Atlasom … ne vem če sploh še delajo pri nas …

po moje kamorkoli boš šla bo OK. V Tuniziji so hoteli dobri in ljudje prijazni. Vozila se boš s poceni taksiji, le bodi previdna do lokalnih moških. Zdrava pamet sej veš!

uživaj!

Zakaj pa?

Zakaj pa?[/quote]

se mi zdi da je dopustka, ki sprašuje, mlajša … mladost pa za sabo potegne marsikaj 🙂

lahko se zelooo motim, ampak jaz imam res neprijetno izkušnjo prav iz Hammameta …

sej pravim … zdrava pamet pa bo vse ok!

taka je pač moja izkušnja izpred mnogih let 🙂

B*, hvala, sicer nisem mlada, celo zelo daleč od tega, ampak malo zdrave pameti ni nikoli odveč, pa naj bodo leta še tako modra in zrela.
Sem si pa medtem že premislila, spet ciljam na Djerbo, tam gori je preveč vožnje od letališča, škoda.
Pozdrav.

Mi smo bili na Djerbi zelo zadovoljni, v hotelu je bila celodnevna animacija (podnevi ob bazenu, zvečer pa na “večernem prizorišču”), tako da je bilo zelo živahno. Preko agencije smo šli tudi na tri izletke, da smo še malo popestrili teden in si ogledali tisti svet. Skratka – zelo navdušena in toplo priporočam!

bila v Hammametu in na Djerbi, jaz bi izbrala Djerbo , je pa sigurno v vsakem hotelu zelo aktivna animacija , v hotelih ki so opisani kot club več kot v kakšnih s 5* , če pa nočeš si pa v miru sam…

Meni je bilo na Djerbi super in bi še šla….

Bila sem v hotelu Chiraz, ki pa se ga prek slovenske agencije težko dobi…Je pa tudi res da ni med cenejšimi. O moških pa…mah no ne bom:) Uživaj kar se da!

Lp

dejte se malo pripravit preden greste, da ne bo še več slovenskih sramot dol!!!! Pizda ste naivni in neumni, sam res, najboljš da ste skoz v hotelu in to je to!!

Ja, srakoper, a zdaj pa še neprimerne besede in žaljivke? Pa dej se mal skuliri, no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close