Najdi forum

TUNIZIJA

Prosim za mnenje tistih, ki ste v Tuniziji že bili, kako se vam je tam zdelo? Ste se odločili za all inc. varianto, pri kateri agenciji…itn.?
Hvala

Meni se je zdelo lepo. Nisem imela all incl., ker si potem preveč vezan samo na en hotel (tam imaš pač vse plačano). Raje sem se odločila za varianto, ko še malo potuješ po državi. Bila sem z Relaxom in nimam nobenih slabih pripomb. Imeli so dve predstavnici v Tuniziji, ki sta skrbeli za nas kot za male otroke 😉

Mi smo bili tam kot družina. All inclusiv smo imeli in šli smo preko intelekte. nimam pripomb bilo je fantastično.

Tunizija je krasna, bili že dvakrat, enkrat s Kompasom, drugič z Relaxom, brez pripomb. Za naš okus so vodiči še celo preveč skrbeli za nas, večini je to verjetno všeč.

Obakrat smo imeli polpenzion, ker smo skoraj vsak dan vzeli taksi in se odpeljali do bližnjih mest.

Bili pred 2 letoma v Hammametu, preko Relax-a, načeloma je bilo vse ok,
samo bo kar držalo kar pravijo, da če ti je Grčija všeč ti Tunizija ne bo in obratno.
Torej če ste ljubitelji Grčije se zna zgodit, da boste razočarani, saj ni tako sproščeno in pristno pa tudi na izlete s skuterjem ali rent a carjem lahko pozabite, resda se lahko poslužite taxija ali avtobusa, vendar nam ni bilo preveč všeč.

Mi smo prevozili Tunizijo z rent-a-carjem od Hammameta mimo Sfaxa do Tozeurja do alžirske meje (in nazaj). Ogledali smo si Matmato, slano jezero, puščavo, oaze,…V hotelu smo imeli polpenzion, a smo enkrat pač spustili ven hotel in spali drugje, ko smo bili na poti. Je lepa in zanimiva dežela in greh bi blo vzeti all inclusive in čepeti ves čas v enem hotelu. Razen če nisi upokojenka pri 80. Pa še tiste so nekatere zelo živahne turistke.

V Tuniziji smo bili 2x, obakrat preko Relaxa. Enkrat smo vzeli polpenzion-takrat smo veliko hodili naokrog-2 dnevi safari ipd., drugič pa smo bili na all.incl.-obakrat super, fajni predstavnici. Je pa priporočljivo, da se vzame hotel vsaj s 4*. Mogoče letos spet gremo, ta mali želi ponovno kamele jahat.

Zanimivo, mi smo zaljubljeni v Grčijo in navdušeni nad Tunizijo.

dajte plis malo napisat v katerih krajih ste bili ali pa imena hotelov

smo 4 članska družina, (še ne) 2 in 4 leti stari gospodični, mi kdo kaj priporoča iz lastnih izkušenj? Bi pa se rada bolj po plaži igrala z mulci, kot pa po bazenih, pa kak otroški klub me malo mika, da jo malo zaposlijo. Bi šli pa junija, ko še ne bo prevroče

hvala vsem že vnaprej

Se pridružujem, prosim za nasvet kateri hotel na Djerbi priporočate, šli bi z enoletnim mulcem. Kakšne so pa temperature maja?

Kar se tiče temperatur na Djerbi. Mi smo imeli v sredini junija med 30 in 40 stopinj.

lp,
G

Doslej varna turistična destinacija Tunizija se sooča z ugrabitvijo dveh
Avstrijskih turistov s strani Al Kaide. To je že drugi tak primer, pred nekaj
leti je na Djerbi s tovornjakom goriva udarila na židovsko versko stavbo.
To zadnje so oblasti poskušale pomesti pod preprogo pred turisti a dejstvo
ostaja, da je tudi to muslimansko državo zajel terorizem.

Kot sem spodaj pisala mi je Vinci deloval kot do otrok zelo prijazen hotel.

Ima zdravnika in super masaže za mame potrebne razvajanja. Za hrano je poskrbljeno maksimalno. Sigurno najdeš kaj za otroške želje.

Plaža res ni pred hotelom, vendar je za prevoz poskrbljeno oz.mama taksi.

Priporočam hotel Penelope.

mi smo bili lani v tuniziji – soouse- hotel el mouradi skanes beach- 4 zvezdice. bili smo maksimalno zadovoljni. za otroke poskrbljeno dopoldan od 9-11 in pop od 15-17. imajo delavnice, rišejo, plešejo, se igrajo….. zvečer od 20-22 je otroški disko, na prostem ob bazenu, kjer pokažejo plese ki so se jih naučili v delavnicah.
tudi za odrasle poskrbljeno- od odbojke lokostrelstva razno raznih iger, aerobike…. imeli pa smo AI!
PRIPOROČAM!!
aja šli smo preko Relaxa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close