Najdi forum

tunizija

Zanima me, kakšne izkušnje imate o potovanjih v začetku oktobra v Tunizijo ali Turčijo. Predvsem me skrbi zaradi temperatur, saj bi želel uživat na soncu in v vodi. Ali se splača obiskat te dve destinaciji v tem času? Za vaše komentarje bom zelo vesel.

lp,

živjo,

tunizija na začetku oktobra je čist fajn, samo moraš vedet, da je zvečer bolj mrzlo, tko za pulover, morje zna bit malo bolj hladno, na plaži je za bit dokler je sonce, potem se pa občutno shladi..

lp, katja

Morda želiš Lonely Planet. Pokliči.

LP!

Š3tof

V začetku oktobra si brez skrbi za kopanje v morju. Tudi zrak zunaj je še vroč, tako da ni panike.
Mi smo se že tudi januarja tam kopali v morju, voda je imela 20 stopinj.

Hi!
Včeraj sem se vrnila iz Tunizije, razočarana nad vremenom, saj smo imeli samo 2 lepa dneva,
ostalo pa dež, veter, razburkano morje….
Domačini pravijo, da takšno vreme septembra ali oktobra ni nič posebnega…

isabella je si to bila??? na celini tudizije? jaz sem prisla vceraj iz djerbe (7-21.9) pa sem imela samo 2-3 dni oblacno ampak se vedno toplo tako da si se lahko kopal…eno noc je bilo tudi močno neurje…ampak zjutraj je ze lo vse ok…res pa da po tem neurju morje ni bilo vec lepo-naneslo je trave malo vecji valovi…ampak meni je blo noro…

Ja, bili smo v Hammametu.

Lp

Vreme na severu države je bolj spremenljivo. Mi smo bili v Monastirju in imeli lepo vreme, tisti, ki
so letovali v Hammametu pa so imeli nekajkrat nevihte. To je bilo v juniju. Najlepše vreme je vedno
na Djerbi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close