Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TUNIZIJA NOVEMBER

TUNIZIJA NOVEMBER

Zanima me če je kdo doživel Tunizijo novembra, ker sem slišal da je ramadan in da je kar težko kaj dobit. Zanima me tudi kako je z vremenom takrat.

ramadan je oktobra tam okoli 15. se začne.V turističnih predelih ramadana sploh ni opaziti.
Vreme zna biti še izredno toplo in morje tudi.

oprosti zamešal sem september in november.
Ramadan bo trajal tja do 15 novembra. Kot sem zapisal, ga v turističnih krajih (v hotelih) ne bo oparziti. Vreme v novembru zna biti lepo samo za kopanje v morju pa ne bo več, pa tudi noči so bolj hladne. Čez dan zna biti pa tja do 25 stopinj.
so pa jesenski meseci najbolj prijetni za popotovanja po Tuniziji, ker najujša vročina že popusti.

pozdrav….jst bi sam povedala da je ramadana ze zdavnaj konec…..namrec zaceu se je 1-ga spetembra in konci vecer je biu 30-septembra..drugac je pa u tuniziji ful lepo, tko da vsakemu priporocam da si jo gre ogledat….:))
LP…

aja pa se to….misl da so pr ns odhodi samo do konca oktobra…..pa ce misls da je za alko da je tezko dobit ni ….turist ga lahko dobi ker koli ….pa tud za ramadan si ga lahko sam domacinom ga niso mogl dobit kr v casu ramadana ne smejo pit alkohola…

mhm..muslimani tudi drugače načeloma ne pijejo alkohola..

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Ramadana je že konec ja…Letos se je začel septembra.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close