Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice tunizija (hammamet)

tunizija (hammamet)

helou :)))

ker se čez dober teden prvič odpravljam v tunizijo – hammamet v hotel le hammamet, me zanimajo vaše izkušnje s tem hotelom?!?

kako pa je z denarjem, vem da ga menjajo tudi v hotelih, kaj pa bankomati? če so – koliko je provizije?!

ali je napitnine obvezno dajati vsem – hotelirjem, natakarjem,…? če ja – koliko približno?

kako je kaj z izleti – kaj se splača videti? so lokalne agencije vredu, ali je bolj “varno” iti z našimi agencijami?

kako pa je z alkoholom, je res tako drag in nedostopen? s seboj nameravam vzeti (da ne bo treba jesti tablet – za “razkuževanje”:)) približno 2l alko v kovčku in še prlibližno 2l v ročni prtljagi iz duty free-ja, mi bodo v tuniziji na letališču kaj “težili”? (na pučniku ne bojo :))

hvala za vse odgovore že v naprej in uživajte maximalno :)))

LP

Glede na to da boš mel s sabo 4 litre alkota ti bo verjetno čisto vseeno za vse ostalo…ja pa da ne pozabim post je pod nivojem za izkušnje na potovanju! Tako da se lahko odmajaš na kakšno bolj primerno mesto za iskanje informacij!

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

hahaha, very funny!!!!
a misliš, da grem sam na dopust al kaj?? sicer grem pa na dopust kar ne pomeni, da ne bom kak dan samo poležaval…..

glede alkohola predlagam, da ga pretočiš v steklenice z vodo in ga daš v kovček-tako se izogneš vsem tveganjem (ej, srakoper; to JE izkušnja s potovanja)

ja sj to sem tudi mislil,… me je zanimalo samo če kaj težijo (lani v egiptu niso nič:))
hvala za odg., lp

…ja borg če verjameš:)))

glej, s tem teženjem je po mojih izkušnjah tako, da ti v vseh muslimanskih državah lahko težijo -res pa v nekaterih zelo (Maldivi..), drugi manj (Turki..) . Je pač treba mal blefirat, če te vprašajo, kaj je v flaši,ne?

zeeeeh…booooooring

ok ok hvala za vse odg.

kaj pa druga vpr.: izleti, denar, napitnine, hotel? kdo zna kaj svetovati?:))

LP

Ja zna…ISKALNIK FORUMA!!!

icey
želim ti prijetno potovanje in upam, da boš uspela pred odhodom vendarle izvedeti kar te zanima. Super bi bilo, če bi nam po prihodu napisala, kako si se imela ter nam sporočila, kakšne konkretne nasvete, na kaj naj bodo pozorni ostali, ko se bodo odpravljali v Tunizijo.

barba…. bom bom, ne skrbi :))

jaooo še dobre 4 dni morm vzdržat :))

LP

še 4 dni in potem polet:)
A imaš kovčke že spakirane? A greš v lastni režiji?
Super bi bilo, če bi lahko fotke pol kje vidli. A misliš, da se jih bo dalo objaviti na tem forumu, ker bi bilo fanj, če bi vsak lahko imel galerijo slik in bi tako naredili nekakšen album slik iz potovanj, sej veš, vsak bi dodal svoje utrinke in bogatil skupen album oblikovan po državah:)

Utrinki iz TUrčije ( notri pa 1000 fotk od različnih popotnikov in komentarji:)

hoj,smo bili zraven tvojega hotela mesec nazaj…napitnine po zelji,1 td je cisto dovolj,da te potem pedenajo..Mi s hrano nismo imeli tezav,smo pa vseeno vzeli s sabo jegra,ki je se danes skoraj cel v hladilniku..denar zamenjaj v hotelu,smo ugotovili,da se najbolj splaca..ogledi pa naj bodo kar organizirani v tvoji agenciji,lahko gres na safari,krokodiljo farmo..drugace pa imas zraven hotela park-carthage land z medino,kjer dobis vtis barantanja in lahko zapravis vec kot prevec..Drugace pa imajo tudi hoteli animacije,tako da se ves cas dogaja..Srecen dopust!!!Nam je bilo vsec,smo bili v El mouradi el menzah,zelo pozitivni vtisi in prijetno osebje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close