Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tunizija GAMMARTH

Tunizija GAMMARTH

Prebrala na forumu pod debato hotela Selima club, kjer nekdo piše, da je treba uro premaknit. Logično sem povezala, ker mi je tur. del. rekla, da letalo odleti iz Lj. ob 15.35 in je v Tunisu ob 16.30 (verjetno po njihovem času, ker drugače leti dve uri??), nazaj pa je navedla tudi čas leta 3 ure, kar sem logično povezala, da se pri nas ura premakne spet naprej.

Lahko pa da sem narobe sklepala, sicer ena ura gor dol, glavno da gremo in pridemo na cilj.Kot si rekla, ceste so res verjetno bolj nevarne, s tem se tudi jaz tolažim, ko poletelim nad oblake.

Ravno obratno – ura se v Tuniziji premakne za eno uro naprej, torej smo 3 ure kasneje, kot smo vzleteli v Tunisu, nazaj pa gledano našo uro v le 1 uri!

http://www.timeanddate.com/worldclock/full.html

Letos v Tuniziji niso ur premikali. Imajo po starem, torej 1 uro
za našo poletno uro.

Zdaj ste me pa čisto zmedli!
Če gremo z Brnika 15.35 in letimo dve uri, koliko bo takrat ura tam?
In če gremo od tam ob 11. uri, koliko bo ura pri nas?

Oprosti, si pa res ena sinjorina. Si ni znaš izdračunati iz gornjega linka
ali si tako komot, da ti bodo drugi?

Alo. Vidim da vas bolj kot uživanje na dopustu zanima ura v Tuniziji. Na dopustu ne rabiš ure. Druščina, a potuje kdo 8.7.?

NE, NE ZNAM SI IZDRAČUNATI….ŠE NAPISATI NE ZNAM…A GREŠ Z MANO, DA MI POMAGAŠ PRESTAVIT URO?

SICER PA BOM URO BOM PUSTILA DOMA. ZNAM UŽIVAT IN SI PUSTIM STREŽT, RES SEM PRAVA SINJORINA!!!!

Sinjorina,ne ženi si k srcu. Eni so pač bolj pametni kot mi ostali. Glede ure se pa ne sekiraj, itak ti bojo povedali med poletom, če jo bo treba prestaviti ali ne.
lp

hey!
mogoče sem res malo čez les ampak sem bila že dvakrat v tuniziji in nikoli nisem se obremenjevala z uro…sploh nisem vedela da se prestavi…glavno da se pride do tja in pol nazaj saj ti itak piše na časovniku kdaj je let tja in nazaj tako da nas nebodo tam obdržali…

Kakorkoli!Ura gor al pa dol,meni je vseeno,samo da se bomo meli fajn!Mene samo zanima,če je že kdo bil v tem hotelu in kako je tam(pohvale,pritožbe)!Sicer pa uživajte vsi,ki greste tja!!!!

Sinjorina takole: Ko prideš dol, uro premakneš za eno uro nazaj,
pri vrnitvi pa za eno uro naprej. To je to, enostavno kot “pasulj”.

Ravno to sem jaz napisala že 15.6. (beri zgoraj), pa so me potem zmedle debate v nadaljevanju.

Mi letimo 24.6..Danes ali jutri izvem točno uro leta. Sem pa prepričana, da letimo v Tunis. Sporočim, takoj ko izvem.

Za vse, ki greste s Palmo, leti v Tunis:

24.6. je odhod 15.35, domov pa 5.10.

Mogoče boste s povratkom nazaj imeli kaj več sreče v drugih terminih.

Alo sinjorina!!!
Hvala za sveže informacije. Torej bomo en dan izgubili. Smola pač.
kdaj prideš nazaj domov?

Saj takšnih nategov se poslužujejo že skoraj vse TA oz. organizatorji
letovanj. Narod pa kar naseda in drago plačuje take natege.

Bila sem v tem hotelu. Hotel je sicer res zelo lep, ampak takšen dolgčassss, daleč naokrog pa nikjer žive duše. Hotel je čisto na samem. Katastrofa. V življenju ne bi šla več tja!!!!!! Kot da sem prišla v neko oazo miru, katastrofa!!!

Prišli iz Tunizije: Ko prideš dol, prestaviš eno uro NAZAJ!!!!!!
Ko prideš v SLO prestaviš eno uri NAPREJ!!!!!!!!

jasno?

Če pa hočeš, pa lahko po svoje delaš……..

To,da je hotel na samem že vem!Bilo bi super,če bi se v bližini kaj dogajalo,predvsem za mlade,ki vedno iščemo dobre žurke!Pa saj lahko vzameš taxi,pa greš nekam ven iz te oaze miru!:)Bomo pač malo meditirali na dopustu!

Ampak v hotelu pa se menda kaj dogaja? Animacije in ostalo?

Domov gremo 1.7. – gremo za en teden. Se vidimo

DITICA, ali ni slučajno kdo vprašal na TA, zakaj je tak? Če veš mogoče odgovor TA?

Brez veze spraševat TA, ker oni niso organizatorji leta in se vedno zmažejo, da na to nimajo vpliva. Na let ga res nimajo, imajo pa na ceno. Sicer pa smatrajo začetek aranžmaja, ko se vsedeš na letalo.

In v takšnih primerih bi morali postavit neko mejo prihoda in odhoda in vrniti določen znesek vplačanega aranžmaja.

V bistvu v našem primeru skupaj zgubimo en dan. Prvi dan bi načeloma lahko koristili najkasneje ob 14. uri, pa pridemo v hotel okrog 18. ure, zadnji dan pa tako gremo iz hotela sredi noči (če je treba bit na letališču cca 1 uro prej, potem pomeni, da bo treba vstat najkasneje ob 3. uri zjutraj). Pa še večer pred odhodom bo treba pakirat in imaš v bistvu že “zasran” večer.

Sinjorina uživaj 100 na uro,pa oglasi se kaj ko prideš domov!!!!

Danes dobil obvestilo od TA Palma, da je let v Tunis 1 JUL ob 15.35 iz Ljubljane ter povratek 8.7 0b 11.45 iz letališča Tunis proti Ljubljani!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close