Tunizija GAMMARTH
Prebrala na forumu pod debato hotela Selima club, kjer nekdo piše, da je treba uro premaknit. Logično sem povezala, ker mi je tur. del. rekla, da letalo odleti iz Lj. ob 15.35 in je v Tunisu ob 16.30 (verjetno po njihovem času, ker drugače leti dve uri??), nazaj pa je navedla tudi čas leta 3 ure, kar sem logično povezala, da se pri nas ura premakne spet naprej.
Lahko pa da sem narobe sklepala, sicer ena ura gor dol, glavno da gremo in pridemo na cilj.Kot si rekla, ceste so res verjetno bolj nevarne, s tem se tudi jaz tolažim, ko poletelim nad oblake.
http://www.timeanddate.com/worldclock/full.html
Letos v Tuniziji niso ur premikali. Imajo po starem, torej 1 uro
za našo poletno uro.
Brez veze spraševat TA, ker oni niso organizatorji leta in se vedno zmažejo, da na to nimajo vpliva. Na let ga res nimajo, imajo pa na ceno. Sicer pa smatrajo začetek aranžmaja, ko se vsedeš na letalo.
In v takšnih primerih bi morali postavit neko mejo prihoda in odhoda in vrniti določen znesek vplačanega aranžmaja.
V bistvu v našem primeru skupaj zgubimo en dan. Prvi dan bi načeloma lahko koristili najkasneje ob 14. uri, pa pridemo v hotel okrog 18. ure, zadnji dan pa tako gremo iz hotela sredi noči (če je treba bit na letališču cca 1 uro prej, potem pomeni, da bo treba vstat najkasneje ob 3. uri zjutraj). Pa še večer pred odhodom bo treba pakirat in imaš v bistvu že “zasran” večer.
Forum je zaprt za komentiranje.