Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tunizija, Djerba, Hotel El Mouradi Djerba Menzel****

Tunizija, Djerba, Hotel El Mouradi Djerba Menzel****

Pozdravljeni, mene zanima, če je že kdo bil v tem hotelu. Rada bi čim več informacij če je ok, ker cena je precej nizka.

je OK.

Super. Zanima me predvsem hrana, fajn poje akj veliko, jaz sem pa bolj med izbirčnimi. Kaj je npr. za jesti, kdaj ste bili vi tam, če smem vprašati?

Če hočeš dobro jest, potem izberi Turčijo. Tunizija je tako tako. Nikakor ne boš lačen, vendar se ne more primerjat z nekim hotelom 4 ali 5 zvezdic v Turčiji. El M. Menzel ima veliko in dovolj hrane, prevladujejo testenine, priloge take in drugačne, jajca na več načinov, meso v koščkih ali mali koščki piščanca, vendar nekih konkretnih kosov mesa ne pričakuj. Na bazenu popoldne pečejo palačinke, pizze, sicer niso preveč hitri, ampak sedaj v posezoni ne bi smelo biti težav. Imajo pa zelo dobre slaščice. Bom rekla tako – za hotel 4 zvezdice in za ta denar čisto OK, če ne super. Če pa želiš boljšo ponudbo hrane od tega kar nudi Menzel, pojdi v El Mouradi Gammarth v Tunis. Ta ima eno kategorijo več, je malce dražji od Menzela, vendar je tudi hrana občutno boljša.

V obeh hotelih smo bili leta 2009.

Meni osebno je bilo res zelo v redu. V tem hotelu sem bila leta 2007 in letos, mesec dni nazaj.
Če hočeš, si lahko prebereš mojega popotnika, če ti bo kaj pomagalo, še nekaj slikic je poleg. Če rabiš še kakšen info, ga delim z veseljem. In rekla bom še tole: ugodna cena in dovolj dobra kvaliteta za ta denar.

http://www.rtvslo.si/popotnik/anejka/djerba-2011/1929

Jz sem bila v tem hotelu lani in sem s hrano bila zelo zadovoljna. Samopotrežni zajtrk, kosilo, večerja, na izbiro pa je vsega, oz. ni da ni, veliko vrst peciva, kruha, mesa, ribe, solate, sladice pa božanskeee… :)) Je pa res, da je meso začinjeno z začinbami, na katere mi nismo vajeni, zato sem jedla bolj kot ne samo ribo cel teden. Imela sem all-inclussive in so bili še pregrizki cel dan na voljo, pica, hot dog, kokice, pijača….
Res priporočam ta hotel, pa ne samo zaradi hrane, pač pa tut zarad drugih zadev, kot so super bazeni, zakon animacija… 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=PonPMBJK7iE

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close