Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tunizija ali Grcija

Tunizija ali Grcija

Jaz sem nazaj in ker sem obljubila da se javim z vtisi. Vsepovsod lezijo smeti, morje in plaza so polni smeti pa sem bila v hotelu s 5 zvezdami. Pohistvo v sobi staro in znucano, tv predpotopna, o programih ne vem ker je niti nisem vkljucila v strom. V sobah ni grelnika vode in kave ter caja. Balkoni veliki in vsi imajo pogled na morje. Hotelski bazen ogromen in zgleda cist ampak se zapre ze ob 18 00. In razen zgodaj zjutraj naguzvan. V morju tudi meduze.
Lezalniki z blazinami zastonj na plazi in na bazenu. Hrane in brezplacne pijace in kavic je cez ves dan dovolj, izbira je ogromna. Imela sem all inclusive. Soba in kopalnica cista ker pa sem sobarico ze prvi dan kupila z napitnino se je se dodatno potrudila in me presenecala. Kaksen dan sem ji tudi ni bilo treba pospravljati, le menjala mi je brisace. Ja napitnine so dobrodosle tudi pri tvojem kelnerju. Na moji mizi me je redno cakala moja pijaca. Skratka ljudje prijazni in se vecina trudijo za goste. Tudi vsi zunanji so ljubeznivi in nasmejani. Dezela super drugacna in mi je bila s tem zanimiva. Ampak zal vsa nasmetena. Dobesedno smeti lezijo povsod in plasticne vrecke, ki jih veter razmetava naokoli.
Takrat je bila primerjava Grcija ali Tunizija. Ceprav je moja ugotovitev da v Tuniziji dobis za minimalno denarja res maksimalno. Sploh zaradi letalskega prevoza.
Moj glas gre Grciji.

In prišla nazaj zelo zadovoljna, ker je bilo vse Super in lepo.

Tudi vse pohvale. Lep in zanimiv dopust. Otok smo si ogledali po dolgem in počez, bili na par čudovitih plažah mimogrede. Res prijetno. Tudi hotel je bil o.k.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close