TUNIZIJA – A JE AVGUSTA ZA ZDRŽAT (VROČINA)?
Pozdrav, midva sva bla 2 leti nazaj. Je kar toplo ja, glede opečenosti pa (pod senčko in krema). Ne me narobe razumet, vsak ima svoj okus, nama Tunizija ni bla všeč – to ne pomeni, da mi je žal, da sem šla, ne bi pa definitvno šla še enkrat (nama je bilo žal, da nisva vzela kake 3 dni zraven Safarija).
Splača se vzet malo bojši hotel.Je pa vsekakor nova izkušnja.
Hammamett, nič bat!
Mi smo bili dvakrat, sicer na Djerbi (kjer je baje še bolj vroče), in je bilo nepozabno. Vedno gremo zadnji teden julija in prvi teden avgusta (ko je pripeka najhujša), ker drugače ne moremo dobiti dopusta, a mislim, da drugače sploh ne bi hotela iti. Vse je bilo OK, krasno, noro zabavno… Res je vroče, a danes je vroče tudi v Ljubljani, pa nimaš morja ali bazena blizu, da bi se ohladil… Vetrček ves čas po malem pihlja in ni moteč… Res pa je, da mi čez opoldansko vročino nismo na soncu, pa če smo v Tuniziji, Egiptu ali pa na Hrvaškem – takrat, po kosilu, je za nas čas za počitek, tudi za to, da je otrok lahko zvečer malo dlje pokonci. Bi vam pa v vsakem primeru svetovala, da pazite, kakšen hotel izberete. Mi smo bili v Vincci Djerba resort in smo bili več kot navdušeni…
Krasne počitnice vam želim!
S.
Vinnci Alkantara Thalaso – hotel s 5* (naš drugi je imel “samo” 4, zato ni bilo nobenih težav z zamenjavo).
Ne morem ti povedati, kakšen neznosen smrad! Vodička je sicer trdila, da tako smrdi po vsej Djerbi (ne moreš verjeti, ljudje so ji verjeli), da so to alge, ki jih naplavi na obalo… Tralala… Že pred osmo uro zjutraj so v klimo dajali dišave, da bi vsaj po hotelu zakrili smrad… Zunaj sploh ni bilo vzdržno, do obale nisi mogel, ker ti je že na poti tja obrnilo želodec…
Mi smo bili že pred par leti na Djerbi in smo seveda vedeli, da drugod o smradu ni ne duha ne sluha – in da to niso alge, pač pa fekalije… Skratka, na hitro so nas spakirali drugam, da ne bi bili preglasni in vznemirili še ostalih Slovencev, ki jih je bilo v hotelu kar nekaj…
Drugi hotel pa prva liga – obilo zabave, animacije, čisto, dišalo je po morju, odlična hrana, senčka… Ni primerjave!
Forum je zaprt za komentiranje.