tunizija 21.07.2010
Mi gremo v hotel El mouradi palm marina, v kraju El Port Kanotoui (ne vem če sem prav napisala).
Še v petek mi niso znali povadati kdaj letimo, čeprav že en mesec vsako sredo kontroliram kako letijo čarterji proti Tuniziji, pa ni nobene spremembe.
Razen prejšnjo sredo so dodali še en let za Tunizijo, in sicer prav vaš let.
Midva sva bila 2007 v tuniziji v Port el Kantoui. Imena hotela sicer ne vem, lahko pa povem, da sva bila totalno razočarna nad ponudbo hrane. Kaj vse ta folk dol požre to svet ni vidu. 14 dni prej sva jemala tablete za prebavo, pa sm se jz že 2 dan presral do konca, težave sem mel še en teden po tem ko sva nazaj pršla.:D
Tudi okolička ponudba ni popolnoma nič boljša, edina dobra stvar je da vsi znajo vse jezike;D
Aja da ne govorim kako je blo k sva uzela taksi pa šla v center mesta, da bi si mal pogledala kako živijo domačini. Skor nama je eden iz stanovanja smeti na glavo stresu. Vse kar je izven turističnih kompleksov je absurd, pa nisva neka petičneža….
xmxt,
V Tuniziji že v šestih (6) različnih hotelih, od 3-4 zvezdic, Djerba in celina, pa se še niti enkrat nismo nasrali !!!
Vedno za 14 dni, otroci osnovnošolski in glej ga zlomka še niti enkrat resnih prebavnih motenj, ki jih nekateri tako omenjajo !!!
Pa bo nekdo rekel, da smo “kmetje” navajeni vsega, tudi znanci in kolegi v 90% same pohvale, če je že kak hotel, kjer ni vse kot je treba pa se o tem že kaj napiše tu in drugje, da se ga lahko ogneš !!!
Po vseh letih smo premišljevali tudi že o Hrvaški, pa se nam enostavno upira, bi moralo biti že kaj preizkušenega in znanega, pa da se razumemo ne hotel temveč apartma, ki je cenovno nekako primerljiv tistemu dopustu v Tuniziji !!!
Vedno je dovolj forumov in vsega, da se lahko vsaj približno informiraš o vsem oz. izogneš nekemu hotelu, pri nas hčere in žena ful “presrani” glede hrane, toda tam dol v glavnem zelo zadovoljni, večkrat debatiramo o tistih, ki omenjajo te prebavne motnje, vendar je že nekaj resnice v tem, da naenkrat konzumirajo prevelike količine hrane, premrzle pijače itd, ali pa so res naleteli na tak hotel, mi na srečo še nismo pa iščemo vedno tiste najugodnejše variante.
lp
se strinjam stabo tudi mi smo bili v tuniziji trikrat vedno v drugem kraju in nikoli nismo imeli prebavnih motenj tudi jaz imam dva otroka brez problema veliko je kriva mrzla pijača za prebavne motne…tudi mi smo izbirali nizkcenovne hotele…sedaj pa odgovor za el mouradi club selima mi smo lansko leto bli dva tedna bilo je super hrana evropska bungalovčki luštni animacija odlična nam ni bilo žal..plaža čist ob hotelu skratka bilo je super če te kaj zanima vprašaj…ok lp gastja
Forum je zaprt za komentiranje.